شنبه, ۹ اسفند , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

آغاز توسعه شبکه دیتای بین الملل با ۵۵۰میلیارد ریال سرمایه

۲۵ اردیبهشت, ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۳

آغاز توسعه شبکه دیتای بین الملل با ۵۵۰میلیارد ریال سرمایه

اقتصادتهران: معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از آغاز توسعه شبکه دیتای بین الملل با ۵۵۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری خبر داد.

به گزارش ایرنا، «صادق عباسی شاهکوه» عصر دوشنبه در آیین افتتاح طرح های توسعه شبکه انتقال (تدبیر) و شبکه دیتای بین الملل افزود: تا آخر امسال، با تکمیل طرح «آی.پی» (نشانی اینترنتی) ظرفیت کشور در این زمینه به سه برابر افزایش می یابد.

عباسی شاهکوه که مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت ایران است، میزان سرمایه گذاری انجام شده در این طرح را ۳۳ میلیون یورو و حدود ۱۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

«طرح نور۲ برای ساخت حدود ۱۳ هزار کیلومتر فیبر نوری در کشور تا پایان مهرماه پایان می یابد و برای آن نیز حدود هفت هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است».

وی از آغاز طرح بهسازی شبکه سوئیچ کشور خبر داد و یادآوری کرد: با توجه به قدیمی شدن شبکه سوئیچ داخلی و بین الملل عملیات به روز رسانی آنها از امروز آغاز شد.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ارائه سرویس «فیبر تاریک» به اپراتورها برای نخستین بار خبر داد.

به گزارش ایرنا، فیبر تاریک به کابل های فیبرنوری مازادی گفته می شود که یک شرکت در کنار ارتباط فیبر نوری خود می کشد و در صورت نیاز توسعه بستر در هزینه های کابل کشی صرفه جویی می شود.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت ایران گفت: برای اجرای پروژه تدبیر حدود سه هزار و ۸۷۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است تا ظرفیت ۱۸٫۲ ترابیت بر ثانیه را در کشور ایجاد کند.

به گزارش ایرنا، اول اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۴ معاون پیشین شرکت ارتباطات زیرساخت ایران در یک نشست خبری گفت: پروژه تدبیر به عنوان بزرگ ترین طرح تاریخ مخابرات کشور برای ایجاد شبکه انتقال نوری پیشرفته و با هدف برآورده سازی نیازهای ارتباطات داخلی و اینترنت بین الملل در یک تا ۲ماه آینده به بهره برداری می رسد.

«مهدی کریمی نیستانی» درباره طرح نور۲ نیز اعلام کرد: در نظر داریم در یک بازه زمانی ۳۰ ماهه، حدود ۱۲ هزار کیلومتر فیبر نوری جدید اجرا کنیم که فراخوان مناقصه آن را اعلام کرده ایم.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها