true
اقتصادتهران: رییس ستاد مقابله با کرونا استان تهران در واکنش به تبلیغات ضدواکسن در داخل و خارج از کشور، با بیان اینکه قطعا تبعات نزدن واکسن به مراتب از تزریق آن بیشتر است، گفت: اگر بشر به واکسن اعتماد نمی کرد، الان بسیاری از بیماریها همچون آبله ریشه کن نمیشد؛ بسیاری از پیشرفتهای بشر در عرصه سلامت مدیون واکسن است. بنابراین نباید خود را از وجود واکسن به عنوان یک ذخیره بیولوژیک ارزشمند که در سایه دانش بشری تولید شده محروم کنیم.
به گزارش اقتصادتهران، دکتر علیرضا زالی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه واکسن یک محصول بیولوژیک مطمئن و علمی جهت مصون سازی جامعه بوده و از مدت ها قبل در نظام ارائه خدمات سلامت به عنوان یک بحث جدی و ضروری دنبال شده، اظهار کرد: خوشبختانه کشور ایران همواره در بحث واکسیناسیون پیشتاز بوده است.
وی با تاکید بر اهمیت واکسیناسیون در جوامع، گفت: اهمیت این مساله تا حدی است که بدون واکسن بسیاری از بیماریها همچون آبله، سرخک، فلج اطفال و غیره در عرصه جهانی ریشه کن نمیشد و به مدد واکسن این توفیقات حاصل شده است.
وی با تاکید بر ایمنی واکسنهای تایید شده از سوی سازمان های متولی بین المللی، ادامه داد: واکسن از یک مسیر سختگیرانه تولید و ارایه میشود که طبیعتا تمامی استانداردها و کیفیتهای لازم برای آن لحاظ شده و از لحاظ ایمنی، کارایی و عوارض جانبی بررسی و تایید شده است.
زالی ادامه داد: تمامی واکسنها قبل از تایید نهایی و رسیدن به مرحله توزیع عمومی، از چندین مرحله کارآزمایی، پیش بالینی و آزمایشات حیوانی گذر کرده و سپس وارد مرحله کارآزمایی انسانی میشوند که خود مطالعات انسانی نیز پیش از توزیع انبوه، چندین مرحله دارد.
رییس ستاد مقابله با کرونای استان تهران با بیان اینکه تمامی واکسنهای تایید شده از سوی سازمانهای علمی و جهانی، فارغ از کشور تولید کننده ایمن هستند، گفت: در تمامی کشورهای تولید کننده قبل از تایید نهایی تمامی استانداردها رعایت میشود و طبیعتاً فرایند تولید واکسن به عنوان یک محصول بیولوژیک بسیار سختگیرانه است.
انتهای پیام
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=204435
false
true