true
اقتصادتهران: وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی درباره صندوق تامین اجتماعی گفت :این سفره مال کارگران و کارفرمایان است و صندوقی بین النسلی است، بنابراین نباید هیچکس دیگر بر سر سفره کارگران و کارفرمایان بنشیند.وظیفه ما این است که این سفره را فقط برای نیروی کار حفظ کنیم.
به گزارش ایرنا، «علی ربیعی» روز دوشنبه در نهمین اجلاسیه دور ششم نمایندگان اتاق اصناف ایران که در محل هتل فردوسی برگزار شد، افزود: برخی از کارها زیرساختی است و دیده نمی شود.
وی با اشاره به اینکه نباید افراد را بر اساس کمیت کارهای انجام شده ارزیابی کرد، گفت:اشتغال فراگیر مهمترین گامی بود که در دولت یازدهم در حوزه اشتغال اتفاق افتاد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه هم اکنون ٢۵ درصد تولید ناخالص ملی کشور را صندوق تامین می کند، گفت: این در حالی است که از ۸۵ درصد اشتغال بنگاه های خرد و متوسط، ٨٠ درصد را اصناف تشکیل می دهند.
به گفته ربیعی، دو سال است که نظام جامع تحلیل بازار کار را پیاده کرده ایم و دستاوردهای خوبی در حوزه کار داشتیم.
وی با اشاره به ایجاد ٧٠٠ هزار شغل در سال ۱۳۹۵ گفت: کیک اقتصادی بزرگ نشده بود اما شرایط رکود ظرفیتهای خالی ایجاد میکند و این اشتغال هم با توجه به ظرفیتهای خالی در اقتصاد بود.
ربیعی افزود: در صنعت با ریزش نیرو مواجه بودیم .اشتغال فراگیر در راستای منویات رهبری برای تحقق اقتصاد مقاومتی بود و ما رویکرد اشتغال فراگیر ضد فقر را دنبال کردیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد، رفاه و تامین اجتماعی از هم جدا نشدنی است. برخیها دو صفحه کار کارشناسی انجام نداده اند اما از خود نظریه میدهند.
ربیعی گفت: اینکه صنایع بزرگ اشتغال زیادی ایجاد می کند، از این نظریه عبور کردیم .هم اکنون باید اشتغال را از بنگاه های خرد و متوسط دنبال کرد. اشتغال پایدار همین جاها میتواند تحقق یابد.
وی افزود: اینکه یک درصد رشد اقتصادی ١٠٠ هزار شغل ایجاد می کند نیز نظریه ای قدیمی است و این اتفاق نمی افتد. ربیعی با اشاره به اینکه مهمترین رویکرد ما مشارکت مردم در فرایند تولید ملی است، تاکید کرد: اشتغال فراگیر می تواند مردم را درگیر کند و بازار سرمایه و پول کفایت لازم را برای ایجاد اشتغال نمی کند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: راهی نداریم جز سهم و کشش مردم را در این حوزه افزایش دهیم.
ربیعی به تحلیل برنده نوبل اقتصادی اشاره کرد که گفته است «بهبود فضای کسب و کار دیگر اهمیت کافی ندارد و هم اکنون بنگاه های خرد باید به بنگاههای بزرگ و بین المللی وصل شوند.»
وی با اشاره به مطالعه ای که درباره ایجاد سالانه ۸۵۰ هزار شغل در برنامه ششم توسعه انجام شده است، گفت: بر این اساس باید ۱۵۷ هزار شغل در حوزه کشاورزی، ۲۴۷ هزار شغل در حوزه صنعت و ۴۹۱ هزار شغل در حوزه خدمات باید ایجاد شود.
ربیعی درباره صنوف گفت:باید آینده صنوف تغییر کند و تغییر در فناوری این مهم را انجام خواهد داد.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=87306
false
true