اقتصاد تهران
شماره خبر : 159113
تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۴/۰۷
اقتصاد تهران

هیچ واحد تولیدی به دلیل بدهی بانکی نباید تعطیل شود

اقتصادتهران: رحمانی گفت: هیچ واحد تولیدی به دلیل بدهی بانکی نباید تعطیل شود این موضوع همصدا شدن با دشمن محسوب می‌شود.

به گزارش شاتا، رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان تهران که در شهرستان اسلامشهر برگزار شد، تصریح کرد: سیاست رونق تولید، یک سیاست مهم در وزارتخانه است و حفظ وضعیت موجود تولید و اشتغال را به عنوان یک اولویت مهم در این راستا در دستور کار داریم.

وی با بیان اینکه تعداد واحد‌های صنعتی این شهرستان از بسیاری از استان‌ها بیشتر است، افزود: در اسلامشهر حدود ۵ هزار واحد صنعتی وجود دارد و باید نگاه ویژه‌ای با توجه به این تعداد واحد صنعتی و تولیدی به آن داشت.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر مسایل زیست محیطی و منابع طبیعی در ایجاد واحد‌های صنعتی و تولیدی، گفت: همزمان با راه اندازی یک شهرک صنعتی باید تصفیه خانه آن نیز راه اندازی شود.