شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

همکاری ایران و فائو در بخش کشاورزی گسترش می‌یابد‌

۱۱ شهریور, ۱۴۰۲ - ۰۷:۰۵

همکاری ایران و فائو در بخش کشاورزی گسترش می‌یابد‌

اقتصادتهران: طرح جهش تولید در دیمزارهای کشور در راستای افزایش بهره وری کشاورزی و در عین حال حفظ پایداری و تقویت امنیت غذایی با همکاری سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) پیگیری می‌شود.

به گزارش مهر، تغییر شیوه تولید در کشور چه در بخش کشاورزی و چه سایر بخش‌ها ضرورتی اجتناب ناپذیر است. تغییرات اقلیمی سبب شده تا گرمای هوا تا چند سال آینده چند درجه افزایش پیدا کند و معضل آب یکی از تهدیدهای جدی حیات موجودات در کره زمین است.

کشاورزی سنتی ایران یکی از آفت‌های تولید در این بخش بوده و بیش از ۹۰ درصد هدر رفت آب در حوزه کشاورزی اتفاق می‌افتد. سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) نخستین همایش ملی طرح جهش تولید در دیم زارهای کشور را با هدف ارزیابی دستاوردهای پروژه مشترک افزایش بهره‌وری و بازگشایی پتانسیل‌های کشاورزی دیم برگزار کرد.

یوباک دهوج جی سی، نماینده موقت فائو در ایران طی پیامی که توسط نازی توکلی، سرپرست موقت وی قرائت شد، بر همکاری مؤثر فائو و وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد.

وی اظهار کرد: همکاری بین فائو و وزارت جهاد کشاورزی نتایج متنوع و جامعی از ظرفیت سازی تا توسعه سیاست، مدیریت دام و توسعه شیلات را به همراه داشته است.

جی سی با تاکید بر تأثیر قابل توجه این تلاش‌ها خاطرنشان کرد: این اقدامات به طور قابل توجهی باعث تقویت شیوه‌های کشاورزی پایدار، بهبود تغذیه و معیشت روستایی در ایران شد و راه را برای رشد پایدار کشاورزی و توسعه روستایی هموار کرد.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها