×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
دی ۱۷, ۱۴۰۳, ۳:۴۶ ب٫ظ
true
true
همکاری ایران و ازبکستان در عرصه محیط‌ زیست

اقتصادتهران: معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست در دیدار با وزیر توسعه نوآوری جمهوری ازبکستان گفت: ایران برای همکاری با ازبکستان در حوزه محیط زیست ظرفیت‌های علمی ارزنده‌ای دارد.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از سازمان حفاظت محیط زیست، علی سلاجقه در دیدار با ابراهیم عبدالرحمن اوف وزیر توسعه نوآوری ازبکستان، درباره راه‌های توسعه همکاری و احیای پروژه‌های محیط زیستی میان دو کشور گفت و گو کرد.

سلاجقه با اشاره به اینکه تغییر اقلیم و تنوع زیستی موضوع مشترک همه کشورهای دنیا است اظهار داشت: همه ارکان حیات تحت تاثیر تغییر اقلیم است و از سوی دیگر دخالت غیرعالمانه بشر هم موجب مشکلات فراوانی برای محیط زیست شده است.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه دست به دست هم دهیم تا با نقشه راهبری کلان بتوانیم مسائل و مشکلات محیط زیست را حل کنیم، افزود: درباره احیای طرح‌های مشترک محیط زیست دو کشور از همه ظرفیت‌های علمی استفاده می‌کنیم و همکاری‌های محیط زیستی را گسترش خواهیم داد.

وی با اشاره به تنوع اقلیمی ایران و تغییرات بارش در پهنه این سرزمین از کمتر از 10میلیمتر در بیابان تا بیشتر از 2 هزار میلیمتر در بندر انزلی گفت: مدیریت شرایط طبیعی کشور ما از حد بسیار پایین خشکسالی تا حد سیلاب‌های عظیم است و بر این اساس در مدیریت مخاطرات طبیعی تجربه های ارزنده‌ای داریم.

سلاجقه با بیان اینکه به لحاظ علمی مدیریت ریسک، پیش درآمدی بر مدیریت بحران زیست محیطی است گفت: ایران در زمینه بیابان‌زدایی و مهار ریزگردها تجربه‌های ارزنده‌ای دارد که در سطح دنیا قابل ارائه است و در روش‌های مدیریت بیابان زدایی در تراز اول دنیا قرار داریم.

وی با اشاره به این که احیای دریاچه ارومیه به عنوان دستاوردی عظیم برای کشور ما و جهان محسوب می‌شود، تصریح کرد: در فاز اول مدیریت دریاچه ارومیه به زیرساخت‌ها و امکانات سخت‌افزاری از جمله احداث سد، انتقال آب و انحراف رودخانه ها برای تغذیه آب پرداخته شد.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست به فاز دوم طرح احیای دریاچه ارومیه که نرم افزاری است، اشاره کرد و گفت: اجرای فاز دوم احیای دریاچه ارومیه اهمیت بیشتری دارد و همه نقشه‌های اجرایی آن آماده است و فاز دوم مبتنی بر مدیریت مصرف بهینه آب است. در این مرحله ارائه نقشه الگوی کشت در حوزه آبخیز پنج میلیون هکتاری دریاچه ارومیه آماده است و استفاده از طرح‌های اقتصادی کم آب بر مبتنی بر اکولوژی منطقه در نظر گرفته شده است.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

tag heuer aquaracer calibre 5 automatic price tag heuer carrera calibre 1887 price replica watch breitling chronometre aerospace price breitling superocean heritage 46 chronograph replica watches how to change a metal watch band patek philippe double sided watch price replica watches