true

معاون امور زنان ریاستجمهوری گفت: زنان و دختران در حوزههای دانشبنیان و استارتاپی سهم ۱۲ درصدی دارند که با ظرفیت دختران ما فاصله جدی دارد و باید با کمک یکدیگر این ظرفیت را در گام نخست به ۳۰ درصد برسانیم.
به گزارش ایرنا، «زهرا بهروز آذر» در دومین رویداد «جایزه نوآوری آزاده» افزود: «آزاده داننده» از این جهت که توانست همه مسئولیتهای خود اعم از مادر بودن، دانشجو بودن، همسر بودن، استاد بودن و … را در کنار یکدیگر پیش ببرد و همه را مدیریت کند، همیشه برای من الهام بخش بوده است.
وی ادامهداد: برایم الهامبخش بود که یک خانم چطور وقتی هدف والایی دارد میتواند همه مسئولیتهای خود در حوزههای مختلف زندگی را با یکدیگر تنظیم و مدیریت کند، با وجود اینکه میداند اَبر انسان نیست.
معاون امور زنان رئیسجمهوری تصریحکرد: آزاده داننده نمیخواست که اَبر زن باشد، بلکه هدفش این بود که بهترین نسخه خودش باشد.
وی از انجمن ملی زنان کارآفرین به دلیل زنده نگهداشتن نام آزاده داننده و کمک به باقی ماندن منش وجودی این زن، تقدیر کرد.
بهروز آذر تصریح کرد: نفس برگزاری این جایزه اهمیت دیگری نیز دارد که توجه به ظرفیتهای حوزه زنان و دختران جوان ما بهویژه دختران تحصیلکرده در اقتصاد دانشبنیان، یکی از حائز اهمیتترین بخشهای آن است.
وی یادآور شد: امروز ایران موقعیت افتخارآمیزی را در مقوله تحصیل دختران دارد، زیرا طبق آمار ۶۰ درصد از ورودیهای دانشگاهها دختران هستند که در رشتههای مهندسی، تکنولوژی و فنی پیشتازند.
این مقام مسئول ادامهداد: آمار دیگر مربوط به سهم ۱۲ درصدی زنان در بخش دانشبنیان و استارتاپی است. این عدد ۱۲ درصدی با چیزی که ظرفیت دختران ما است فاصله جدی دارد و باید با هم کمک کنیم تا زنان و دختران بیشتری وارد این عرصه شوند و در حوزههای دانشبنیان و فناوریهای نوین فعالیت کنند. برنامه ما دستیابی به عدد ۳۰ درصد است.
معاون امور زنان رئیسجمهوری اظهار داشت: هدف من از حضور در این مراسم تشکر و قدردانی از انجمن زنان کارآفرین و صندوق نوآوری و شکوفایی، به دلیل ماموریتهایی که دنبال میکنند و اعتمادی که به انجمنها دارند، است.
وی بیانداشت: آنها بخشی از ماموریتهایی که انجمنها دنبال میکنند را به رسمیت شناختند و دوشادوش دولت برای حل مسائل اجتماعی و ارائه راهحل اجتماعی و مردم بنیان قدم برمیدارند.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=290673
false
true