اقتصاد تهران
شماره خبر : 105104
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۹/۲۲
اقتصاد تهران

نوزدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع دریایی و دریانوردی؛ در کیش

اقتصادتهران: نوزدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع دریایی و دریانوردی سه شنبه شب با حضور فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در محل نمایشگاه های جزیره کیش گشایش یافت.

دبیر اجرایی نوزدهمین همایش صنایع دریایی و نمایشگاه بین المللی دریایی و دریانوردی در حاشیه این نمایشگاه به ایرنا گفت: این نمایشگاه قدیمی ترین و معتبرترین نمایشگاه بین المللی دریایی در ایران و نهمین بار است که در جزیره کیش برپا می شود.

پیمان مسعود زاده افزود: بیش از ۱۰۰ شرکت داخلی به مدت ۳ روز در فضای ۷ هزارو ۵۰۰ متر مربع در این نمایشگاه شرکت می کنند.

وی اظهار کرد: ۶۰ شرکت خارجی از کشورهای متعدد و اروپایی همچون هلند، آلمان، نروژ، ایتالیا، ترکیه، چین، اسپانیا، فنلاند، آلمان، فرانسه، امارات، هند مالزی، یونان، دانمارک، کره جنوبی و برخی دیگر کشورها در این نمایشگاه فناوری های نوین دریایی و دریانوردی کشور خود و مرتبط با موضوع نمایشگاه را کرده اند.

وی افزایش تعاملات بین المللی در حوزه صنایع دریایی و دریانوردی را مهمترین هدف این نمایشگاه برشمرد و ‌گفت: در این نمایشگاه صنایع شیلات، حمل و نقل دریایی، نفت و گاز فراساحلی، قوانین و استانداردها، کنوانسیون های بین المللی، صنایع ساخت شناور دریایی و تجهیزات دریایی، اقیانوسی و علوم جوی و گردشگری دریایی، امنیت در دریا و در حوزه شناورهای نظامی غرفه هایی برپا شده است.

مسعود زاده تصریح کرد: هدف این نمایشگاه آشنایی با ظرفیت ها وتوانمندی های دریایی برای ذینفعان، تعامل با شرکت های خارجی با رویکرد برون گرا و درون زا و در نهایت آشنایی عموم مردم و مسوولان با فرهنگ دریایی می باشد.

وی ‌گفت: همچنین غرفه بومیان جزیره کیش و غرفه یادواره شهدای غواص نیز از دیگر برنامه های جنبی این نمایشگاه است و با هماهنگی انجمن مهندسی دریایی و ارگان‌های دریایی بیش از ۲۰۰ دانشجو برای بازدید از این نمایشگاه در جزیره حضور خواهند یافت.

مسعود زاده تصریح کرد: این همایش و نمایشگاه بین المللی از سوی انجمن مهندسی دریایی ایران و سازمان منطقه آزاد کیش با همکاری ارگان های دریایی کشور برگزار شده است.

سالانه بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار گردشگر داخلی و خارجی از جزیره مرجانی کیش بازدید و از ظرفیت های مختلف طبیعی، تفریحی و گردشگری آن استفاده می کنند.