اقتصادتهران: نمادها و المان های نوروزی با هدف زیبا سازی محیط شهری و استقبال از بهار در سطح نواحی ۱۰ گانه شمال تهران نصب شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک مجید نوربخش معاون امور شهری و محیط زیست شهرداری این منطقه با اعلام خبر فوق اظهار داشت: در آستانه فصل بهار و نوروز ۱۳۹۸ جشنواره تخم مرغ های رنگی در منطقه یک برگزار شد و ۳۰ هنرمند منتخبی که از طریق فراخوان انتخاب شده بودند در باغ فردوس به طراحی تخم مرغهای رنگی جهت نصب در سطح نواحی ۱۰ گانه منطقه یک پرداختند.
وی تصریح کرد: سفره هفت سین نیز با عروسکهای محلی در دو نقطه پر تردد منطقه یک، میدان تجریش و قدس جانمایی شد و مورد استقبال شهروندان قرار گرفت.
این مقام مسئول تصریح کرد: رنگ آمیزی بیش از ۸۰ هزار متر طول از المانهای شهری در آستانه نوروز و بهار و پایههای پلهای سواره رو، آذین بندی، ریسه بندی و روشنایی ۶۰ نقطه در منطقه ،اکران ۳۰ طرح نوروزی پرتابلی و نورپردازی در خیابان های شریعتی، شهرداری و ولیعصر(عج) از دیگر اقدامات اجرایی بوده است.
دیدگاه ها بسته هستند.