اقتصاد تهران
شماره خبر : 258826
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۱۶
اقتصاد تهران

نصب المان حجمی گل نرگس در بلوار سعادت آباد

اقتصادتهران: شهردار منطقه2 گفت: در آستانه  ولادت فرخنده حضرت مهدی (عج) المان حجمی گل نرگس در بلوار سعادت آباد جانمایی شد.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه2 ،مهدی صالحی با اعلام این خبر گفت: هم‌زمان با میلاد با سعادت دوازدهمین اختر تابناک ولایت، حضرت ولی‌عصر عجل الله، نورپردازی و فضاسازی محیطی منطقه اجرا و محلات منطقه 2 در آستانه این عید با عظمت، به استقبال جشن بزرگ می‌رود

وی با اشاره به طراحی المان حجمی گل نرگس گفت: المان‌ حجمی به ارتفاع 7 متر است و ببا دو نمای شب و روز  طراحی شده است یعنی در طول روز به عنوان یک اثر حجمی قابل مشاهده هستند و در شب نورافشانی نیز خواهند کرد.

صالحی در ادامه اجرای تونل نوری در خیابان ستارخان را از دیگر اقدامات برشمرد و گفت: برنامه‌های فرهنگی متنوعی نیز در سرای محلات پیش بینی و اجرا می‌شود.

وی با اشاره به طراحی تونل نوری در خیابان ستارخان گفت: این تونل نوری به طول 70 متر با نصب ۴۰۰۰ متر طول ریسه سوزنی در خیابان ستارخان به عنوان یکی از محورهای اصلی منطقه اجرا شد.