اقتصادتهران: سید رسول تاجدار مدیرعامل بیمه البرز به همراه اعضای هیات مدیره و معاون فنی این شرکت با مدیرعامل بیمه «ما» دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی بیمه «ما»، نشست هم اندیشی شرکت بیمه البرز با بیمه «ما» روز چهارشنبه ۲۵ شهریور ماه در دفتر مهندس مجید صفدری مدیرعامل این شرکت برگزار شد.
بر اساس این گزارش،.سید رسول تاجدار ضمن تبریک به مدیرعامل جدید شرکت بیمه «ما» ابراز امیدواری کرد حضور ایشان در این جایگاه بتواند به رشد و توسعه صنعت بیمه کمک کند و پیشرفت بیمه «ما» را بیش از پیش موجب گردد.
مجید صفدری مدیرعامل بیمه «ما» نیز اظهار امیدواری کرد که تعاملات مثبت شرکتهای بیمه، در توسعه ضریب نفوذ بیمه در کشور و ایجاد بستر لازم جهت امنیت مالی و روانی فعالیتهای صنعتی، تولیدی و خدماتی اثر بسزایی دارد و جامعه را با ثبات تر خواهد کرد.
گفتنی است در این نشست بر تعامل دو جانبه این دو شرکت در راستای ارائه خدمات بهتر، بررسی راهکارهای تحقق مشتری مداری به عنوان مهم ترین رکن صنعت بیمه و ایجاد تنوع در محصولات بیمهای تاکید و مقرر شد همکاری فی مابین در سطوح مختلف صورت پذیرد.
دیدگاه ها بسته هستند.