true
اقتصادتهران: نخستین سمپوزیوم آموزشی تغذیه بالینی میلاتک با حضور با حضور پروفسور “کولتسکو” رییس انجمن تغذیه بالینی اروپا و رییس انجمن گوارش هپاتولوژی و تغذیه اطفال اروپا و حدود ۲۰۰ نفر از متخصصان و کارشناسان علوم تغذیه و صنایع تولیدی دارویی و تغذیه ای کشور و با حمایت شرکت کشت و صنعت میلاد خراسان در سالن همایش های صدا و سیما برگزار شد.
به گزارش اقتصادتهران، دکتر محمد صفریان دانشیار علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: آمارها نشان می دهد که حدود ۲۰ درصد نوزدان در کشور به صورت زودرس به دنیا می آیند و این آمار در حال افزایش است.
وی افزود: آمار نوزادان زودرس در کشور تقریبا معادل آمار جهانی است که در دنیا هم در حال افزایش است.
وی با بیان این که، هر نوزادی باید حداقل بعد از ۳۷ هفته به دنیا بیاید، اظهار داشت: ذخایر تغذیه ای نوزادان در سه تا پنج هفته آخر کامل میشود، بنابر این زمانی که نوزاد زود به دنیا می آید، به این معنا است که این ذخایر کامل نشده اند و این نوزادان در آینده کمبودها و مشکلاتی خواهند داشت.
رییس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: پایین بودن ذخایر بدنی، کم بودن مقاومت بدن، کمبود توان دستگاه گوارش، ضعف سیستم ایمنی، تنظیم نبودن سیستم های هورمونی و درست عمل نکردن ریه ها برخی از مشکلات نوزادان زودرس یا نارس است.
وی با تاکید بر اهمیت تغذیه ای این نوزادان در روزهای اولیه تولد گفت: این نوزادان آسیب پذیر هستند و اگر یک روز تغذیه آنها درست انجام نشود، ممکن است با خطر مرگ مواجه شوند.
صفریان تاکید کرد: این تغذیه این نوزادان بسیار اهمیت دارد، زیرا تغییرات و ضایعاتی که برای این نوزادان ایجاد می شود، معمولا ضایعاتی ماندگار است و تا آخر عمر باقی می ماند.
وی گفت: عوامل مختلفی مانند ژنتیک، محیط، تغذیه و سموم می تواند علت زودرس و یا نارس بودن نوزادان شود که در این صورت نباید حمایت تغذیه ای آنها نادیده گرفته شود.
دانشیار علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: امروزه بسیاری از تئوری ها مطرح می کنند که تغذیه نامناسب در ابتدای دوره نوزادی و جنینی می تواند منشا بیماری های بعدی مانند دیابت و یا فشار خون شود.
وی با اشاره به این که، در صورت مناسب بودن تغذیه، نوزادان دیگر مشکلی در بزرگسالی نخواهند داشت، گفت: البته این مساله فقط مختص کودکان نارس نیست، بلکه باید برای تمام نوزادان در نظر گرفته شود، اما نوزادان زودرس یا نارس حساس تر هستند.
دکتر حسن نصراله زاده رییس برگزاری نخستین سمپوزیوم آموزشی تغذیه بالینی میلاتک نیز با اشاره به این که، برگزاری این سمپوزیوم آموزشی تاثیر زیادی در فرهنگ تغذیه به ویژه تغذیه نوزادان دارد گفت: شرکت کشت و صنعت میلاد خراسان افتخار دارد که با برند میلاتک غذای ویژه نوزادان در کشور تولید می کند.
وی افزود: شرکت کشت و صنعت میلاد خراسان با فناوری های جدیدی که در اختیار دارد آمادگی کامل دارد تا در هر زمینه به جامعه پزشکی کشور و وزارت بهداشت برای تولید مواد غذایی کودکان کمک کند.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=26097
false
true