true
اقتصادتهران: نخستین کمیته ویژه بررسی مشکلات کامیون داران و رانندگان با حضور معاون وزیر کار برگزار شد که بر این اساس، قرار است نمایندگان تشکل های صنفی هفته آینده گزارشی از مطالبات خود را ارائه دهند.
به گزارش مهر، پس از اعتراضات صنفی کامیونداران به منظور اعلام مطالبات خود به مسئولان، هفته گذشته نشست مشترکی با حضور نمایندگان این صنف با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی برگزار شد. در این نشست رفع مشکلات بیمهای، افزایش حقوق بازنشستگی و قرار گرفتن در زمره مشاغل سخت و زیانآور مهمترین مطالبات کامیون داران و رانندگان در حوزه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بود.
در همین زمینه، احمد مشیریان معاون روابط کار وزیر کار در گفتگو با خبرنگار مهر، از بررسی و پیگیری مطالبات صنفی کامیون داران در کمیته های تخصصی خبر داده و گفته بود: «قرار شده است مطالبات و مصوبات نشست کامیونداران و رانندگان با وزیر کار، به صورت جزئی در کمیتههای تخصصی مورد بررسی قرار گیرند و راهکارهای قانونی برای اجرایی کردن آنها در نظرگرفته شود.»
در همین راستا، بر اساس اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پس از دستور علی ربیعی مبنی بر تشکیل کمیته های تخصصی جهت پیگیری مطالبات کامیون داران و رانندگان، اولین جلسه کمیته بررسی مشکلات این صنف، عصر یکشنبه با حضور احمد مشیریان معاون وزیر کار ، نمایندکان کانون انجمن های صنفی رانندگان سازمان حمل و نقل کالای جاده ای کشور ، نمایندگان کانون انجمن های صنفی رانندگان سازمان حمل و نقل مسافر کشور و نماینده کانون سراسری انجمن های صنفی کارفرمایی کامیونداران کشور برگزار شد.
در این جلسه نمایندگان تشکل های صنفی کامیون داران و رانندگان اعلام کردند، تمام مشکلات ما عمل به قوانین و نظارت دستگاه های دولتی بر نحوه اجرای قوانین در حوزه سازمان حمل و نقل بر طرف خواهد شد.
در ادامه جلسه، نمایندگان به مطرح کردن چند نمونه از مطالبات و مشکلات خود پرداخته و گفتند: شرکت حمل و نقل موظف است بارنامه ها را به صورت آنلاین صادر کند؛ ولی برخلاف قوانین، بارنامه ها به صورت آفلاین صادر می شوند و در هنگام صدور بارنامه به صورت آنلاین، قیمت ها را تغییر می دهند.
نمایندگان کامیونداران معتقدند که قوانین توسط مسئولان اجرایی تفسیر به رای می شود و هر دستگاه و سازمانی، بر اساس تفسیر خود از قوانین آنها را اجرا می کنند و در این بین تشکل های صنفی قدرت اجرایی ندارند.
از دیگر مطالبات نمایندگان کامیونداران می توان به درخواست اصلاح آیین نامه ها و نیز افزایش قدرت اجرایی تشکل ها در کنار امکان عضویت در تشکل های جهانی، اشاره کرد.
نمایندگان صنفی همچنین در این نشست با اعلام اینکه ما اراده ای در سازمان راهداری برای اصلاح امور و مشکلات در بازه زمانی معین و مشخص نمی بینیم، معتقد بودند که مشکل اصلی آنها، در حوزه ارتباط با وزارت راه و شهرسازی است.
در این جلسه نمایندگان اعلام کردند یکی از نکاتی که برای رانندگان در سال جاری اتفاق افتاده، قوانین بیمه تامین اجتماعی برای رانندگان بوده که این امر، باعث ایجاد شرایط بسیار خوبی برای رانندگان شده است که امیدواریم سایر مشکلات به زودی رفع شوند.
در پایان جلسه مقرر شد نمایندگان، گزارشی از مطالبات و مشکلات خود آماده کرده و هفته آینده در جلسه دوم کمیته تخصصی پیگیری مطالبات، ارایه دهند.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=123050
false
true