چهارشنبه, ۲۶ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

موافقت با درخواست برخی نمایندگان برای اعمال ماده ۲۳۶ آیین نامه در منطقه آزاد ماکو و ارس

۲۷ فروردین, ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۱

موافقت با درخواست برخی نمایندگان برای اعمال ماده ۲۳۶ آیین نامه در منطقه آزاد ماکو و ارس

اقتصادتهران: رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از موافقت این کمیسیون با درخواست برخی نمایندگان برای اعمال ماده ۲۳۶ آیین نامه در منطقه آزاد ماکو و ارس خبر داد.

به گزارش ایرنا، محمدرضا پورابراهیمی در تشریح نشست امروز- یکشنبه- کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: در نشست امروز درخواست عین الله شریف پور برای اعمال ماده ۲۳۶ آیین نامه داخلی درباره منطقه آزاد ماکو و درخواست محمد حسن نژاد نیز برای اعمال این ماده مورد بررسی قرار گرفت.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با درخواست این افراد در کمیسیون اقتصادی موافقت شد، افزود: این درخواست ها به هیات رئیسه ارسال می شود، تا اگر هیات رئیسه این تقاضاها را تایید کرد، به کمیسیون مرتبط ارجاع داده شود.

پورابراهیمی با اشاره به محورهایی برای درخواست اعمال ماده ۲۳۶ آیین نامه داخلی درباره منطقه آزاد ارس ادامه داد: استخدام های خلاف قانون، عدم کارآمدی و تخلف در صدور پروانه بهره برداری از محورهای درخواست تهیه گزارش از منطقه آزاد ارس است.

به گزارش خانه ملت، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: انطباق فرآیند واگذاری املاک با ضوابط قانونی، انطباق تشریفات مناقصات انجام شده در سه سال اخیر با ضوابط قانونی، بررسی کامل طرح احداث فرودگاه بین المللی ماکو و نحوه بکارگیری، میزان پرداختی، عملکرد و تعداد مشاوران سازمان و تخصص هر یک از آنها از محورهای درخواست تهیه گزارش از منطقه آزاد ارس است.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها