یکشنبه, ۷ دی , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

مناسب سازی ۱۵۰ نقطه عابر پیاده در سطح منطقه شش

۱ خرداد, ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۴

مناسب سازی ۱۵۰ نقطه عابر پیاده در سطح منطقه شش

اقتصادتهران: شهردار منطقه شش از مناسب سازی  ۱۵۰ نقطه عابر پیاده در سطح منطقه خبر داد و گفت: مناسب سازی معابر منطقه به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت و نقاط تردد عابرین پیاده اعم از مرز بین خیابان و پیاده رو در تقاطعات و همچنین روبروی خط کشی های عابر پیاده، جهت تسهیل عبور و مرور عابرین به خصوص افراد دارای معلولیت و نابینا، مرمت و بازسازی شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه شش، محمدرضا دهداری پور گفت: مناسب سازی محیط شهری برای داشتن زندگی آرام و بدون دغدغه همراه با رضایتمندی اقشار مختلف جامعه از جمله مواردی است که در تمامی شهرها باید رعایت شود و در شهر تهران و در منطقه شش به عنوان قلب پایتخت، این امر از اهمیت ویژه تری برخوردار است.

شهردار منطقه شش با اشاره به پایش مینیاتوری منطقه به صورت متناوب گفت: تمام نواحی منطقه به صورت روزانه پایش شده تا معایب موجود در معابر شناسایی و مرتفع شود.

به گفته دهداری پور مرمت و مناسب سازی معابر سبب افزایش طول عمر معابر شهری می شود.

شهردار منطقه شش همچنین تصریح کرد: از جمله موضوعاتی  که در سطح منطقه به صورت ویژه پیگیری می شود مناسب سازی تمام معابر شهری برای تردد افراد دارای معلولیت است.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها