×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۳۰ شهریور - ۱۴۰۳  
true
true
معرفی ۶ میدان نفت و گاز اروندان در کنفرانس تهران

اقتصادتهران: شرکت نفت و گاز اروندان شش میدان سوسنگرد، جفیر، سپهر، بندکرخه اروند و سهراب را در قالب مدل جدید قراردادهای نفتی به سرمایه گذاران خارجی و داخلی معرفی کرد.

به گزارش شانا، رضا نوشادی، سرپرست مهندسی و ساختمان شرکت نفت وگاز اروندان صبح امروز(یکشنبه، هشتم آذرماه) در نشست معرفی طرحهای نفتی خشکی ایران با اشاره به نوپا بودن این شرکت افزود: پیش بینی شده است تولید نفت این شرکت در افق ١۴٠۴ به یک میلیون و ۴٠٠ هزار بشکه در روز برسد.

به گفته وی، براساس پیش بینی ‌ها بزرگترین نرخ تولید نفت وگاز در یک دهه آینده مختص این شرکت خواهد بود.

نوشادی یکی از قطعات مهم پازل تولید یک میلیون و ۴٠٠هزار بشکه ای را در این شرکت در افق ١۴٠۴ وجود واحد ١۶۵ هزار بشکه‌ای فرآورش که در مرکز میدان‌های ذکر شده قرار دارد، عنوان کرد و یادآورشد: این واحد حاصل تلاش پیگیر شرکت ملی نفت ایران با اتکا به منابع داخلی در سال‌های تحریم بوده و یک دامنه گسترده از انواع نفت در این واحد قابل فراورش است.

سرپرست مهندسی و ساختمان شرکت نفت وگاز اروندان مهمترین عامل جذابیت میدان‌های ارائه شده این شرکت را اتکا به واحد ١۶۵ هزار بشکه‌ای فرآورش ذکر کرد و افزود: باوجود این واحد دوره بازگشت سرمایه سریع خواهد بود و برای سرمایه گذارانی که می خواهند از بازگشت سرمایه برای ادامه توسعه میدان استفاده کنند گزینه مطلوبی است.

وی در ادامه به میدان سوسنگرد که قرار است در قالب مدل جدید قراردادهای نفتی به سرمایه گذاران ارائه شود اشاره کرد و گفت: این میدان در فاصله ۴۵ کیلومتری شمال شرقی اهواز قرار دارد و هم اکنون یک چاه اکتشافی و دو چاه ارزیابی در این میدان حفاری شده است.

نوشادی با بیان این که مطالعات حاکی از این است که تولید این میدان در فاز نخست ٣٠ هزار بشکه در روز است، گفت: API نفت تولیدی این میدان میان ١۶ تا ٢٠ است.

سرپرست مهندسی و ساختمان شرکت نفت وگاز اروندان با بیان این که میدان جفیر که واحد فرآورش ١۶۵ هزار بشکه ای در آن احداث شده نیز در قالب این بسته ارائه شد، افزود: فعالیت در این میدان به حفر چاه و اتصال لوله به کارخانه ١۶۵ هزار بشکه ای محدود می شود.

به گفته وی،API نفت تولیدی این میدان میان ١٨ تا ٣۴ است.

نوشادی به احداث کارخانه ١۶۵ هزار بشکه ای فرآورش نفت اشاره کرد و با بیان این که سه رکورد جالب در ساخت این کارخانه از سوی شرکتهای ایرانی زیر مجموعه شرکت نفت به ثبت رسیده است اظهار کرد: زمان، هزینه تمام شده کارخانه که ۵٠ درصد از پروژه های مشابه کمتر است و استفاده از ظرفیت داخلی مهمترین رکوردهای ثبت شده در این کارخانه هستند.

وی دیگر میدان ارائه شده را در این بسته میدان سپهر که نزدیکترین میدان به جفیر است ، اعلام کرد و گفت: API این میدان میان ٢٢ تا ٣٨ است و نفت درجای آن ٨٣٨ میلیون بشکه است.

نوشادی به بند کرخه اشاره و با بیان این که این میدان دارای داده های فوق العاده ای است افزود: این میدان دارای دو چاه اکتشافی و یک چاه ارزیابی است و پتانسیل تولید نفت در لایه سروک و ایلام مشاهده شده است؛ تولید نفت از این میدان ١۵ هزار بشکه در روز پیش بینی شده است.

سرپرست مهندسی و ساختمان شرکت نفت وگاز اروندان دو میدان اروند و سهراب را به دلیل قرار گرفتن در مرز ایران و عراق متفاوت از بقیه میدان‌های این شرکت دانست و درباره میدان اروند گفت: فاصله کم این میدان با کارخانه ١۶۵ هزار بشکه ای نوید دهنده توسعه هرچه سریعتر این میدان خواهد بود.

به گفته وی، API نفت این میدان ۴۴ است که نفت بسیار سبک و قابل صادراتی دارد.

نوشادی آخرین میدان این شرکت را سهراب عنوان کرد و گفت: چاههای ١و ٢ این میدان در مرز ایران و عراق حفاری شده و امیدواریم بتوانیم لایه‌های مختلف آن را با همکاری شرکتهای خارجی بازشناسی کنیم و اکتشاف‌های عمیق تری در لایه های پایینی این میدان داشته باشیم؛ برنامه تولید نفت از این میدان پنج هزار بشکه در روز پیش بینی شده است.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

tag heuer aquaracer calibre 5 automatic price tag heuer carrera calibre 1887 price replica watch breitling chronometre aerospace price breitling superocean heritage 46 chronograph replica watches how to change a metal watch band patek philippe double sided watch price replica watches