چهارشنبه, ۱۷ دی , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

معابر منطقه ۷ برای تردد معلولین و نابینایان مناسب سازی می‌شود

۱ تیر, ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۴

معابر منطقه ۷ برای تردد معلولین و نابینایان مناسب سازی می‌شود

اقتصادتهران: شهردارمنطقه ۷ از مناسب سازی معابر این منطقه برای تردد معلولین و نابینایان خبر داد.

 به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۷، دکتر سعید طلوعی با اعلام این مطلب افزود: بخشی از نقاط و اماکن شهری متناسب با شرایط معلولین طراحی نشده بود که با توجه به سیاست های مسئولان شهرداری در فراهم کردن فضای مناسب  و تسهیل درتردد این قشر از جامعه همسطح سازی ومناسب سازی معابر در حال اجراست.

وی در ادامه تصریح کرد: بر مبنای مطالعات صورت گرفته و نظرسنجی های حاصل از سازمان های مردم نهاد و افراد معلول، بر اساس اسناد فرادستی و استانداردهای بین  المللی، استانداردهایی را مشخص کردیم تا محورها و معابر قلب پایتخت را برای استفاده معلولین و سالمندان آماده کنیم.

شهردار منطقه ۷ یادآور شد: روزانه معلولین و سالمندان بسیاری در این منطقه تردد دارند که برنامه داریم، رفت و آمد این عزیزان را تسهیل کنیم تا دغدغه ای در این خصوص نداشته باشند.

وی در پایان تاکید کرد: موضوع مناسب سازی معابر برای معلولین و سالمندان موضوع مستمری است که امیدواریم آن را تا پایان سال ۹۵ به مرز قابل قبولی برسانیم.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها