اقتصادتهران: مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: کارگران معترض کارخانه برفاب با دریافت مطالبات معوق خود از روز شنبه به محل کارشان باز می گردند.
حفیظ الله فاضل روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در حالی که حقوق و مزایای کارگران این کارخانه یک ماه به تاخیر افتاده و این وضعیت کارگران را با مشکل مواجه کرده بود، تعدادی از کارگران به نشانه اعتراض در محل کار خود حاضر نشدند.
وی ادامه داد: با تلاش مسئولان اجرایی استان در مذاکره با مدیران کارخانه مقرر شد تا کارگران از روز شنبه (۱۲ اسفند) به محل کار خود بازگردند و حقوق و مزایای معوق آنان نیز پرداخت شود.
کارخانه تولید لوازم خانگی از سال ۶۹ با بیش از یکهزار و ۴۰۰ نیروی کارگری ۴۰ نوع محصول را تولید می کند. ۷۰ درصد از محصولات این کارخانه به خارج از کشور صادر می شود.