true
مدیر عامل بانک مسکن با تاکید بر اینکه سیاستهای ما در راستای پرداخت خط اعتباری مصوب مسکن مهر هیچ تغییری نمیکند و جای نگرانی وجود ندارد تاکید کرد: پیشنهاد رهن ثانویه را به بانک مرکزی دادهایم و هنوز با آن موافقت نشده است.
به گزارش ایسنا، قدرت الله شریفی با بیان اینکه مردم هیچ نگرانی نسبت به پرداخت تسهیلات مسکن مهر نداشته باشند اظهار کرد: سقف اعتبار تسهیلات مسکن مهر 50 هزار میلیارد تومان بود که تاکنون برای پرداخت 48 هزار میلیارد تومان از سوی بانک مرکزی ابلاغیه داریم.
مدیر عامل بانک مسکن با بیان اینکه پرداخت دو هزار میلیارد تومان در شورای پول و اعتبار مطرح است ادامه داد: طبق برآوردههای صورت گرفته تسهیلات مورد نیاز اجرای طرح مسکن مهر بیشتر از 50 هزار میلیارد تومان نخواهد شد.
شریفی با اشاره به اینکه تا بیست و نهم مرداد ماه سال جاری 40 هزار میلیارد تومان از خط اعتباری مسکن مهر پرداخت شده است، گفت:در مجموع قرارداد پرداخت 47 هزار میلیارد تومان تسهیلات امضا شده است.
وی با بیان اینکه این میزان تسهیلات برای ساخت دو میلیون و 400 هزار واحد مسکونی پرداخت میشود تصریح کرد: 820 هزار واحد به مرحله فروش اقساطی رسیدهاند.
شریفی در پاسخ به این که آیا بازپرداخت اقساط تسهیلات مسکن مهر از سوی مردم به خوبی انجام میشود، گفت: در بازپرداخت تسهیلات مسکن مهر هیچ مشکلی وجود ندارد و مردم برای حفظ تنها دارایی خود اقدام به پرداخت اقساط می کنند و معوقات موجود مربوط به افرادی است که چند قسط را با هم پرداخت می کنند.
مدیر عامل بانک مسکن با بیان اینکه طبق برآوردها ماهانه 1200 میلیارد تومان از خط اعتباری مسکن مهر پرداخت شده است، گفت:اکنون با توجه به پیشرفت پروژهها این رقم به هشت هزار میلیارد تومان رسیده است.
شریفی درباره 20 ساله شدن زمان پرداخت اقساط مسکن مهر گفت: این امتیاز برای پروژههایی قابل اجرا است که هنوز به مرحله فروش اقساطی نرسیده اند و در مرحله مشارکت قرار دارند اما به دنبال اجرای سازوکاری هستیم تا برای افرادی که واحد خود را فروش اقساطی کردهاند و بازپرداخت تسهیلاتشان 15 ساله است امکانی را فراهم کنیم که بتوانند اقساط تسهیلات را طی 20 سال پرداخت کنند که البته این امر به تمایل متقاضیان بستگی دارد.
وی همچنین درباره پیشنهاد بانک مسکن برای حضور در بخش مسکن گفت: در این راستا نیاز به سپرده گذاری مردم است اما پیشنهاد رهن ثانویه را به بانک مرکزی دادهایم که هنوز به آن موافقت نشده است.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=2958
false
true