یکشنبه, ۱۶ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

مراکز درمانی تامین اجتماعی کرمانشاه در آمادگی کامل قرار دارند

مراکز درمانی تامین اجتماعی کرمانشاه در آمادگی کامل قرار دارند

اقتصادتهران: مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه با اشاره به وقوع زلزله ۶٫۴ریشتری امشب این استان گفت: بیمارستان تامین اجتماعی شهدای کرمانشاه آمادگی کامل برای پذیرش مصدومین زلزله دارد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، دکتر میثم حجتی پور با بیان اینکه در پی زلزله امشب، بیمارستان تامین اجتماعی شهدای کرمانشاه در حالت آماده باش قرار دارد، افزود: تمهیدات لازم در خصوص پذیرش و رسیدگی به مصدومین در این بیمارستان اندیشیده شده است‌.

وی گفت: تاکنون ۱۲ مصدوم این زلزله به بیمارستان تامین اجتماعی شهدای کرمانشاه مراجعه و مراحل درمان آنها آغاز شده است.

زمین لرزه ای به قدرت ۶٫۴ درجه در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) حوالی سرپل ذهاب در استان کرمانشاه را لرزاند.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه زلزله ۶٫۴ ریشتری یکشنبه شب هیچ کشته ای نداشته است، افزود: تاکنون ۱۲۰ مصدوم در سه شهرستان داشته ایم که بیشتر آنها به صورت سرپایی مداوا و ترخیص شده اند.

هوشنگ بازوند افزود: در شهرستان های سرپل ذهاب و گیلانغرب هر کدام حدود ۵۰ نفر و در شهرستان قصرشیرین حدود ۲۰ مصدوم داشتیم که بیشتر آنها به صورت سرپایی مداوا شده اند.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها