دوشنبه, ۱۷ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

مدیر توسعه دانش هلدینگ زر، نایب‌رییس کمیته فنی فرآورده‌های غذایی شد

۲۴ مرداد, ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۶

مدیر توسعه دانش هلدینگ زر، نایب‌رییس کمیته فنی فرآورده‌های غذایی شد

اقتصادتهران: در انتخاباتی که در سازمان ملی استاندارد به منظور تعیین هیأت‌رییسه کمیته فنی فرآورده‌های غذایی برگزار شد، امین سید یعقوبی به سمت نایب‌رییس این کمیته انتخاب شد.

بنابر اعلام گروه صنعتی و پژوهشی زر، ایزو شامل ۲۴۳ کمیته و زیر کمیته فنی است، که غذا و کشاورزی یکی از این کمیته‌های فنی را شامل می‌شود. کمیته فنی فرآورده‌های غذایی ISO/TC۳۴ ، خود شامل ۱۵ زیر کمیته است.

این کمیته در زمینه همه فرآورده‌های غذایی است که از مواد اولیه تا محصول را شامل می‌شود و دبیرخانه آن نیز در دو کشور فرانسه و برزیل مستقر است.

کمیته‌های فنی منبع تدوین استانداردهای جهانی هستند که به عنوان نماینده رسمی ISO در ایران فعالیت دارند.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها