true
اقتصادتهران: به مناسبت گرامیداشت روز منابع انسانی، در مراسمی با حضور دکتر میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی و ابوالفضل عفتنژاد معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی و جمعی از مدیران و کارکنان ستادی و واحدهای استانی این معاونت، از خدمات همکاران حوزه منابع انسانی تقدیر شد. مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی در این مراسم با تأکید بر اهمیت و ضرورت توجه به منابع انسانی، مدیریت مطلوب در این حوزه را از اولویتهای این سازمان دانست و گفت: اگر مدیریت ما در حوزه منابع انسانی درست باشد، بالطبع محصولات و نتیجه آن مطلوب خواهد بود و این نتایج خوب در نهایت به نفع سازمان و مخاطبان و ذینفعان آن خواهد بود.
به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابطعمومی سازمان تأمیناجتماعی؛ دکتر موسوی ضمن آرزوی قبولی طاعات در ایام ماه مبارک رمضان و شبهای قدر، روز منابع انسانی را به مدیران و کارکنان ستادی و استانی فعال در معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی تبریک گفت و افزود: امروز دیگر همه میدانند که در کنار سازمان، ساختار و نهاد، کارگزار و نیروی انسانی از چه اهمیت بالایی در مسیر تحقق اهداف برخوردار است و به همین خاطر منابع انسانی نقش جدی در انجام صحیح مأموریتها در هر سازمان دارد. در شرایط استاندارد ۸۰ درصد تکالیف باید بر عهده قواعد و ساختار باشد و ۲۰ درصد بر عهده کارگزار؛ اما در حال حاضر این نسبت برقرار نیست.
وی افزود: اگر ما در سازمان تأمیناجتماعی به دنبال تحول هستیم، زیرساختیترین مساله در این زمینه، توجه به نیروی انسانی است و مدیریت منابع انسانی باید مهمترین اولویت ما باشد. اگر مدیریت ما در حوزه منابع انسانی درست باشد، بالطبع محصولات و نتیجه آن مطلوب خواهد بود و این نتایج خوب در نهایت به نفع سازمان و مخاطبان و ذینفعان این سازمان خواهد بود.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی با اشاره به اینکه مدیریت منابع انسانی سازمان تأمیناجتماعی، علاوه بر توجه به مؤلفههای عمومی این حوزه؛ باید برخی موارد را به اقتضای مأموریتهای خاص سازمان تأمیناجتماعی در اولویت قرار دهد، از «تنوع خدمات» بهعنوان یکی از ویژگیهای خاص مأموریتهای تأمیناجتماعی نام برد و گفت: ما در سازمان تأمیناجتماعی بالغ بر ۱۴۰ هزار نفر همکار در سه حوزه متنوع بیمه، درمان و اقتصادی داریم که این هم اهمیت نیروی انسانی و هم پیچیدگی کار در این سازمان را نشان میدهد. این گروه از همکاران خدمات بسیار متنوعی را به مخاطبان و ذینفعان ارائه میدهند.
وی با اشاره به شعار سال و فعالیت سازمان تأمیناجتماعی در حوزه اقتصادی، بر نقش منابع انسانی این حوزه در تحقق شعار مهار تورم و رشد تولید اشاره کرد و گفت: رفع مشکل ناترازی منابع صندوقهای بازنشستگی، یکی از مهمترین اقدامات موردنیاز برای مهار تورم است و این نیروی انسانی است که میتواند این ناترازی منابع را مدیریت کند و به سرانجام برساند. یعنی اگر ناترازی منابع را مهمترین مؤلفه دخیل در تورم میدانیم، باید کارهایی در حوزه توسعه منابع انسانی به منظور مدیریت کسری نقدینگی انجام بدهیم.
نگاه همهجانبه؛ کلید حل چالشها
دکتر موسوی با تأکید بر گستردگی فعالیت حوزه منابع انسانی با توجه به وسعت فعالیت سازمان تأمیناجتماعی، از «تمرکز بر چالشها» بهعنوان یکی دیگر از اولویتهای حوزه مهم منابع انسانی نام برد و گفت: با توجه به گستردگی و تنوع خدمات، باید از نگاه تکبعدی و خطی در معاونت منابع انسانی پرهیز شود. چالشهای موجود در سازمان و خصوصاً در حوزه منابع انسانی به نحوی است که مدیریت آنها با نگاه خطی ممکن نیست، بلکه یک نگاه همهجانبه با فهم مشترک و متعامل و با تمرکز راهبردی روی مسائل و چالشها لازم است. شرایط سازمان تأمیناجتماعی به نحوی است که اگر در کنار توجه به مؤلفههای عمومی مدیریت منابع انسانی، تمرکز راهبردی روی چالشها نداشته باشیم، به توسعه منابع انسانی نمیرسیم.
وی با اشاره به اینکه پایداری منابع انسانی نیز خود یک موضوع بسیار مهم است، گفت: ناپایداری منابع تنها مربوط به منابع مادی نیست، بلکه خود نیروی انسانی یک منبع بسیار مهم در هر سازمان است. اگر ناپایداری منابع یکی از چالشهای سازمان تأمیناجتماعی است، این ناپایداری در بخش نیروی انسانی هم مطرح است و باید به آن توجه کرد. دانشافزایی و نظام ارتقای عادلانه و منصفانه، عواملی هستند که پایداری منابع را به دنبال میآوردند.
وی با اشاره به اینکه اگر قرار است چالشهای مربوط به حوزه منابع انسانی رفع شود، یکی از الزامات اساسی مدیریتی آن توجه به «هماهنگی» است، گفت: «هماهنگی» در میان مؤلفههای مدیریتی نقشی مانند نخ تسبیح دارد. بسیاری از چالشهای سازمانی با هماهنگی رفع میشود و از جمله شفافیت و فرآیند تصمیمگیری درست را به دنبال دارد.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=260694
false
true