چهارشنبه, ۱۹ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

مدیرعامل ایران خودرو دیزل تغییر کرد

۲۰ خرداد, ۱۳۹۶ - ۰۱:۲۱

مدیرعامل ایران خودرو دیزل تغییر کرد

اقتصادتهران: طی حکمی از سوی مدیر عامل گروه صنعتی ایران‌خودرو، علی رضا ساجی به سمت مدیر عامل شرکت ایران‌خودرو دیزل انتخاب شد.

به گزارش ایسنا، در بخشی از این حکم خطاب به ساجی آمده است: نظر به تخصص، تعهد و تجربیات ارزنده جنابعالی، بدینوسیله به عنوان نماینده این شرکت در هیات مدیره ایران خودرو دیزل به سمت عضو هیات مدیره و مدیر عامل منصوب می شوید. امید است به عنوان امین گروه صنعتی ایران خودرو ضمن رعایت قوانین و مقررات جاری کشور و استفاده از اختیارات حاصله از اساسنامه شرکت همراه سایر اعضای هیات مدیره با بهره گیری از نیروی انسانی متخصص در انجام صحیح مسئولیت های محوله موفق بوده و در پیشبرد اهداف گروه صنعتی ایران خودرو در آن واحد نهایت کوشش و جدیت را به عمل آوردید.

مدیر عامل گروه صنعتی ایران‌خودرو همچنین از تلاش‌های رزازی که پیش از این مدیر عامل ایران‌خودرو دیزل بود، قدردانی کرد.

ساجی دارای کارشناسی مهندسی صنایع از دانشگاه امیر کبیر است. مدیر عاملی شرکت‌های مهر کام پارس، محور سازان، آهنگری ایران‌خودرو و فورج البرز و عضو هیأت مدیره شرکت تولید قطعات خاور  از جمله سوابق ساجی است.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها