اقتصاد تهران
شماره خبر : 233135
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
اقتصاد تهران

مجوز ۵۰۰ انشعاب فاضلاب شهری در محله طرشت صادر شد

اقتصادتهران: معاون فنی و عمران شهرداری منطقه2 گفت: با هماهنگی شهرداری منطقه ۲ و شرکت آب و فاضلاب منطقه‌ای، مجوز اتصال  ۵۰۰ انشعاب محله طرشت شمالی به شبکه فاضلاب شهری صادر شد.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه2، حمید رضا رنجبر، با اعلام این خبر گفت: شبکه فاضلاب یکی از مهمترین پروژه های زیست محیطی شهری است که نقش موثری در کاهش آسیب‌های زیست محیطی و تامین محیطی سالم برای شهروندان دارد، برهمین اساس مدیریت شهری منطقه تلاش دارد تا در همکاری با  شرکت آب و فاضلاب، عملیات اجرایی این طرح زیست محیطی را تسریع کند.

وی افزود: به منظور توسعه و تکمیل شبکه انتقال فاضلاب، ۵۰۰ مجوز حفاری انشعاب در خیابان طرشت شمالی صادر شده است و صدور مجوز در محدوده ناحیه6 منطقه نیز در دستور کار قرار دارد.

رنجبر با بیان اینکه در بعد زیست محیطی جمع‌آوری و تصفیه بهداشتی فاضلاب،آب از چرخه یک بار مصرف و مخرب به چندبار مصرف و سازنده تبدیل  می‌شود گفت: همین موضوع علاوه برکاهش آلودگی‌های زیست محیط مدیریت بهینه منابع انرژی می‌شود.