اقتصاد تهران
شماره خبر : 262935
تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۳/۰۴
اقتصاد تهران

مبادله تفاهم‌نامه همکاری بین سازمان منطقه ویژه پارس و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران

اقتصادتهران:  سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به‌منظور توسعه خدمات حمل‌ونقل دریایی در بندر خدماتی پارس تفاهم‌نامه و قرارداد همکاری امضا کردند.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از پارس جنوبی، سخاوت اسدی در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه همکاری بین سازمان منطقه ویژه پارس و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به مأموریت بندر خدماتی پارس در ارائه خدمات بندری به شناورهای ورودی حامل کالاهای پروژه‌ای پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها گفت: مجتمع بندری پارس به‌عنوان شاهرگ اصلی واردات و صادرات کالا در منطقه یکی از عوامل مهم جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی است که در آینده ارائه این خدمات شتاب بیشتری خواهد گرفت.

اسدی ادامه داد؛ امیدواریم با توسعه همکاری‌ها خطوط کشتیرانی مسافری در اینده نزدیک به مقصد کیش و حوزه خلیج فارس در منطقه عسلویه راه اندازی گردد.

وی افزود: مجتمع بندری پارس دارای ۲۵ پست اسکله و ۲ گوی شناور و بندر خدماتی پارس دارای ۱۰ پست اسکله با پسکـرانه‌ ۱۵۰ هکـتار است.