جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

ماکو، میزبان مسابقات کونگ فو قهرمانی کشور

۴ مهر, ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۴

ماکو، میزبان مسابقات کونگ فو قهرمانی کشور

اقتصادتهران: مدیر اجتماعی، سلامت، ورزش سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: مسابقات کونگ فو قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی جوانان، به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس به مدت ۲ روز به میزبانی منطقه آزاد ماکو برگزار می‌شود.

به گزارش اقتصادتهران، غلامرضا مشایخی در گفت و گو با پایگاه خبری منطقه آزاد ماکو افزود: بیش از ۳۰۰ کونگ فوکار به نمایندگی از ۲۶ استان کشور در رده سنی جوانان در این رقابت‌ها حضور دارند و به مدت ۲ روز در سالن ۲۰۰۰ نفری ولیعصر شهرستان ماکو رقابت خواهند کرد.

وی افزود: این رقابت‌ها در رده سنی جوانان در هفت وزن ۵۴، ۶۳، ۶۸، ۷۳، ۷۸، ۸۳ و ۸۸ کیلوگرم طی روزهای ۶ و ۷ مهر ماه ۱۴۰۲ برگزار می‌شود.

مشایخی با بیان اینکه پذیرش ورزشکاران و وزن کشی در روز چهارشنبه انجام می‌گیرد اظهار داشت: روز پنجشنبه نیز مسابقات برگزار و روز جمعه فینال و اختتامیه مراسم با تجلیل از برندگان انجام خواهد شد.

مدیر اجتماعی، سلامت، ورزش سازمان منطقه آزاد ماکو تصریح کرد: این مسابقات با همکاری فدراسیون کونگ فو و اداره کل ورزش و جوانان استان برگزار و نفرات برتر این دوره از مسابقات به نخستین مرحله اردوی آمادگی تیم ملی کونگ فوی بزرگسالان ایران جهت شرکت در مسابقات فراملی دعوت خواهند شد.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها