اقتصاد تهران
شماره خبر : 51414
تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۰۷/۱۴
اقتصاد تهران

لایروبی ۳۰۰ مترطول کانال سنگی در منطقه ۲

اقتصادتهران: معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه دو از اجرای عملیات لایروبی و رسوب برداری کانال‌ های  سنگی منطقه دو  به طول ۳۰۰مترطول با هدف کاهش آلودگی محیط و دفع راحت‌تر آبهای سطحی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو،” عباس صمدیان” با اعلام این خبر گفت:  یکی از معضلاتی که به طور مستمر مردم از آن گلایه می کنند، بوی بد انهار، جوی‌ها و مسیل های شهری است و این مسئله در سطح کل منطقه که دارای کانال‌های رو باز است، بیشتر مورد اعتراض است و در همین راستا و در جهت رضایت مندی شهروندان این اقدام انجام شد.

صمدیان گفت: به منظور ارتقاء سطح کیفی نگهداشت شهر، کاهش آلودگی های زیست محیطی، جلوگیری از آبگرفتگی در معابر و حفظ ایمنی و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان عملیات لایروبی، پاکسازی و نگهداری کانال های منطقه به صورت روزانه و مستمر طبق برنامه زمان بندی اجرا وانجام شده است.

وی گفت: در این طرح علاوه بر پاکسازی ۳۰۰مترطول و ۲۰۰مترطول کانال نیزار، تخلیه و حمل ۴ تن ضایعات و رسوبات از این کانال صورت گرفته است.