جمعه, ۱۲ دی , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

فوت کارتن‌خواب بر اثر سرما کذب است

۱۶ بهمن, ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۳

فوت کارتن‌خواب بر اثر سرما کذب است

اقتصادتهران: مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران از شناسایی و ارائه خدمات به ۱۱۶ کودک فراری از ابتدای سال تاکنون خبر داد.

به گزارش مهر، رضا قدیمی در نشست خبری با خبرنگاران گفت: ما ۱۶ گرمخانه یا مددسرا در تهران داریم که ۲۸۵ هزار کارتن‌خواب را در ۱۰ ماهه گذشته در خود جای دادند؛ یعنی به طور متوسط شبی هزار نفر مهمان ما بودند.

وی افزود: ما در هفته گذشته به دلیل سرمای هوا، گاه تا شبی ۳۰۰۰ کارتن‌خواب را در مددسراهایی که پزشک مستقر دارند، جای دادیم.

قدیمی ادامه داد: متأسفانه ما رقم بسیار بالایی را برای درمان این کارتن‌خواب‌ها هزینه می‌کنیم چون آنها اوراق هویت و بیمه ندارند و بیمارستان‌ها هزینه آزاد بابت درمان آنها می‌گیرند.

مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران تصریح کرد: ما همچنین دو مجموعه سامان‌سرا داریم که محل نگهداری متکدیان حرفه‌ای بالای ۱۸ سال است.

وی با بیان اینکه سامان‌سرای بانوان در لویزان و آقایان در اسلامشهر مستقر است، گفت: ظاهر این قضیه است که آنها متکدی حرفه‌ای هستند، اما باطن قضیه می‌گوید اینها مجموعه همه آسیب‌ها هستند؛ کهولت سن، بی‌خانمانی، بیماری‌های مختلف و … درواقع سامان‌سرا تلفیقی از زندان، تیمارستان و بیمارستان است.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها