true
اقتصادتهران: معاون توسعه کارآفرینی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه مراکز مشاوره کارآفرینی باید با ارائه خدمات تخصصی در این عرصه نقشآفرینی کنند، گفت: اکنون ۳۰۰ مرکز مشاوره کارآفرینی در کشور فعال است.
عیسی منصوری دیروز دوشنبه در همایش هماندیشی توسعه کارآفرینی که با حضور مدیران مراکز مشاوره کارآفرینی از سراسر کشور روز در تالار هویزه برگزار شد، با اشاره به فعالیت ۳۰۰ مرکز مشاوره کارآفرینی در کشور، ادامه داد: مراکز خصوصی در کشورهای مختلف با همکاری دولت مراکز کارآفرینی و مشاوره در این خصوص را تشکیل میدهند.
وی افزود: بر اساس شاخص بین المللی رتبه خوبی در تمایل به کارآفرینی داریم و به لحاظ آموزش ظرفیت خوبی در این زمینه وجود دارد، اما در بحث اقدام به کارافرینی وضعیت مناسبی نداریم.
معاون توسعه کارآفرینی وزیر کار گفت: یکی از بازیگران اصلی ترغیب به اقدام کار آفرینی، مراکز مشاوره کارآفرینی است به گونهای که حتی اگر آموزش مهارت کارآفرینی هم داشته باشیم، کافی نیست و باید در کنار آن مراکز مشاوره نیز وجود داشته باشد.
وی اظهار داشت: سنت ارائه مشاوره در حوزه کسب و کار وجود دارد اما در حوزه کارآفرینی این سنت وجود نداشت که وزارت کار به عنوان مبتکر آن وارد عرصه شده و در همین خصوص گردهمایی برای هماهنگی بیشتر و انسجام مراکز مشاوره در سطح ملی تشکیل شد.
منصوری گفت: قرار است کانون ملی مرکز مشاوره کارآفرینی تشکیل شود تا مراکز مشاوره کارآفرینی مرجعیت و هویت حقوقی و قانونی داشته باشند.
وی افزود: در گام نخست قرار است از ظرفیت صندوق کارآفرینی امید و صندوق ضمانت سرمایهگذاری تعاون استفاده شود، به این صورت که کارآفرینانی که نیاز به منابع مالی یا ضمانت دارند توسط مراکز مشاوره به آنها ارجاع داده شود.
معاون وزیر کار در خصوص مغفول ماندن مراکز مشاوره کارآفرینی در کشور، گفت: معمولا در بخش تهیه طرح توجیهی و برنامههای شغلی چون منابع مالی وجود دارد بسیاری از مراکز مشاوره کارآفرینی به این سمت حرکت میکنند در صورتی که در این بخش ارزشزایی بالایی نداریم.
وی اضافه کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تلاش است که فعالیت این مراکز را به سمت نوآوری در اشتغال که ارزشزایی بالایی دارد سوق دهد چرا که طرحهای توجیهی براساس خواسته و سلیقه بانک و سرمایهگذار نوشته میشود و از بیشتر از جنس کارفرمایی و سرمایهگذاری است نه کارآفرینی.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=178929
false
true