یکشنبه, ۱۶ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

فروش ۸ هزار میلیارد ریال اوراق مالی اسلامی در بیست پنجمین حراج

۲ بهمن, ۱۴۰۲ - ۰۷:۳۳

فروش ۸ هزار میلیارد ریال اوراق مالی اسلامی در بیست پنجمین حراج

اقتصادتهران: بررسی داده‌های بانک مرکزی بیانگر این است که در بیست و پنجمین حراج اوراق مالی و اسلامی در مجموع هشت هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اوراق به بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی و سایر خریداران فروخته شده است.

به گزارش اقتصادتهران، بانک مرکزی نتیجه آخرین حراج اوراق مالی اسلامی (سه‌شنبه، ۲۶ دی ماه) برگزار شد را منتشر کرد. در این حراج نمادهای آراد ۱۴۸ و آراد ۱۴۹عرضه شد.

در این عرضه، اوراق به بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی و خریداران حقیقی و حقوقی در بازار سرمایه فروخته شد و هیچ بانک و موسسه اعتباری سفارش نداشتند و اوراق به خریداران حقیقی و حقوقی در بازار سرمایه فروخته شد.

همچنین در این دوره ارزش اسمی اوراق عرضه شده ۱۰۷ هزار و ۶۳۰ میلیارد ریال بود که تنها هشت هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال آن فروخته شد.

طبق اعلام بانک مرکزی حراج بعدی روز سه شنبه سوم بهمن ماه برگزار می‌شود. در این حراج اوراق به صورت مرابحه عام، کوپن‌دار و با تواتر پرداخت سود ۶ ماهه (پرداخت کوپن دوبار در سال) عرضه می‌شود.

بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی می‌توانند از طریق سامانه بازار بین بانکی (تابا) و شرکت‌های بیمه و نهادهای مالی نیز از طریق سامانه مظنه یابی شرکت مدیریت فناوری بورس تهران سفارش خود را ارسال کنند.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها