اقتصاد تهران
شماره خبر : 60782
تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
اقتصاد تهران

فرهنگ ترافیکی دانش آموزان شمال شرق تهران افزایش می‌یابد

اقتصادتهران: معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۴ از فرهنگ سازی ترافیکی و برگزاری ۴۰۰۰ نفرساعت کارگاه آموزشی در مدارس شمال شرق تهران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۴ مهدی اناری در این زمینه گفت: به منظور بالا بردن اطلاعات ترافیکی در بین کودکان و نوجوانان و مهم جلوه دادن این مساله در زندگی ماشینی امروزه، آموزش‌های ترافیکی برای دانش آموزان در اولویت قرار گرفت. در ماه گذشته ۴۰۰۰ نفرساعت آموزش ترافیکی برای دانش آموزان در پارک آموزش ترافیک، سرای محلات و مدارس سطح منطقه اجرا شد.

وی افزود: در این میان می توان به آموزش گذر از تقاطع چراغ زمان دار، گذر از پل عابر پیاده، دوچرخه سواری و ایمنی راکبان، برگزاری برنامه‌های آموزش ترافیک در سایت رایانه پارک ترافیک و برگزاری دوره های خلاقیت ترافیک اشاره داشت.

اناری افزود: در ادامه این برنامه از ایستگاه شهید باقری و تجهیزات ترافیکی آن بازدید به عمل آمد. در این بازدید نحوه استفاده صحیح از تجهیزاتی همچون پله برقی،گیت‌های ورود و خروج و مسائل ایمنی در محدوده ایستگاه و سکو  به دانش آموزان  آموزش داده شد.

معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه تصریح کرد: پیرو دستورالعمل ابلاغی از سوی اداره کل مهندسی معاونت حمل و نقل و ترافیک، شعاع ۵۰۰متری مدارس مورد بازدیدهای میدانی و ارزیابی های کارشناسانه  قرار گرفته و به درخواست‌های مورد نیاز از جمله تامین فضای پارک برای سرویس مدارس، نصب تابلو و احیای خط کشی معابر پیرامون مدارس توجه ویژه می‌شود.