اقتصادتهران: قائم مقام دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران گفت: بسیج استان های مرزی آذربایجان غربی و شرقی، کردستان، ایلام و کرمانشاه می تواند راهی برای دور زدن تحریم های کشور باشد.
به گزارش مهر، آرمان خالقی ظهر یکشنبه در مراسم گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن که با هدف تجلیل از صنعتگران و واحدهای نمونه استان کردستان برگزار شد، اظهار داشت: امروز که دشمن در حال افزایش تحریم ها، فشارهای اقتصادی و تنگ کردن شرایط مراودات تجاری ایران و دیگر کشورهای جهان است باید برای خروج از این تنگنا راه چاره جدیدی بیاندیشیم که بسیج استان های مرزی می تواند یکی از این راه ها باشد.
وی افزود: وجود مرزهای بسیار با کشورهای همسایه به ویژه در بخش غرب و شمال غرب کشور می تواند فرصت مبادلات و مراودات تجاری با کشورهای همسایه را تقویت کند به شرطی که بتوانیم با کشورهای آن سوی مرزها ارتباط درستی برقرار کنیم.
قائم مقام دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران ادامه داد: امروز دیگر همه به ویژه مسئولان مشکلات را می دانند و نیازی به اشاره کردن مرتب به آنها نیست بلکه باید به دنبال آن باشیم که برای مقابله با آنها چه باید کرد.