اقتصادتهران: شهردار منطقه2 در مراسم گرامیداشت روز پزشک گفت:: جامعه پزشکی و مدافعان سلامت در بحران همه گیری کرونا با رشادتها، ایثار و از جان گذشتگی، نامی ماندگار بر صفحه تاریخ ایران از خود به جا گذاشتند.به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 2، مهدی صالحی شهردار منطقه دو در نشست صمیمانه که با حضور جمعی از پزشکان جهادی و اعضای کانون پزشکان برگزار شد ضمن تقدیر و تشکر از زحمات مدافعان سلامت، گفت: همانطور که تاریخ پزشکی جهان مزین به علم ابن سینا است، پزشکان و تلاشگران عرصه سلامت نیز همچنان که در عرصههای دفاع مقدس با از خود گذشتگی و ایثار به یاری رزمندگان شتافتند در مقابله با کرونا نیز با ایثار و فداکاری نامی ماندگار بر صفحه تاریخ ایران از خود به جا گذاشتند.
وی افزود: امروز دستاوردهای کشور در علم پزشکی و رسیدن به خود کفایی در بخشهای درمانی مرهون و مدیون تلاش های شبانه روزی و صادقانه پزشکانی است که نام طبیب که تجلی اسم شافی خداوند است را به دوش میکشند.
شهردار منطقه دو در ادامه با تاکید بر جایگاه والای جامعه پزشکی گفت: ایثار و فداکاری مدافعان سلامت در دوران کرونا به منصه ظهور نشست و این از-خود گذشتگی جامعه پزشکی باید مستند نگاری-و ثبت شود.
وی در ادامه به اهمیت آموزش-سبک زندگی سالم اشاره کرد و گفت:آگاهی بخشی و آموزش یکی از راهکارهای موثر در حفظ سلامت است و شهرداری بنا به مسولیت اجتماعی خود در این زمینه ورود کرده و با اختصاص فضاهایی در-سرای محلات، بستر آموزش سبک زندگی سالم به شهروندان را فراهم کرده است.
صالحی در پایان بر-آمادگی مدیریت شهری منطقه۲ برای همکاری با جامعه پزشکی برای ارائه خدمات مناسب به شهروندان و ارتقای سلامت آنها تاکید کرد.
لازم به ذکراست در این مراسم از پزشکان جهادی و اعضای کانون پزشکان منطقه 2 تجلیل به عمل آمد.