اقتصادتهران: معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۴ گفت: با اجرای طرح فوریتی نگهداشت منطقه المانها، تابلوی اسامی معابر، ترافیکی و انتظامی در محلات ۲۰ گانه منطقه ۴ بهسازی و نوسازی شدند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۴ مهدی اناری با بیان این مطلب گفت: به منظور جلوگیری از مشکلات ترافیکی و ساماندهی علائم ترافیکی نظیر المانهای ترافیکی، تابلو کنترل سرعت به همراه محدودیت سرعت در بزرگراه های نواحی ، اصلاح زاویه دید تابلوی اسامی، هرس درختان جهت اصلاح زاویه دید تابلوها تا کنون با اجرای طرح نگداشت منطقه در شش ناحیه و ۱۳ محله بیش از ۳۰۰ تابلو بهسازی و نصب شد.
وی افزود: مرمت و بازبینی عملکرد چراغ های راهنمایی با هدف سهولت در عبور و مرور و رفع گرههای ترافیکی از مهمترین اقدامات دیگر اجرای این طرح است و تاکنون بیش از ۵۰ چراغ در معابر این نواحی مرمت و رفع عیب شد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه با اشاره به بازدید و شناسایی نقاط دارای گره ترافیکی و پرحادثه منطقه گفت: شناسایی نقاط دارای گره و پرحادثه در منطقه که از مدتها پیش مورد مطالعه قرار گرفته بود و با اجرای طرح نگهداشت معابر در این شش ناحیه، بیش از ۱۵ تقاطع بررسی و رفع معضل شد.