true
با گذشت 15 روز از ماه مبارک رمضان تا کنون 1800 واحد صنفي متخلف که اقدام به عرضه حليم غير بهداشتي کرده اند، شناسايي شده است.
حسين محمدي، رئيس اتحاديه کباب، حليم و غذاهاي سنتي، با اعلام اين مطلب اظهار داشت: در ماه مبارک رمضان تقاضا براي حليم و آش افزايش مي يابد به همين علت بسياري از صنوف از اين فرصت سوء استفاده مي کنند.
وي با اشاره به تداخل صنفي ميان صنف کباب، حليم و غذاهاي سنتي افزود: در سال جاري تعداد گشت هاي بازرسي را افزايش داده ايم تا از بروز هر نوع تخلفي جلوگيري به عمل بيايد؛ زيرا عده اي در ماه رمضان بدون توجه به مسائل بهداشتي اقدام به عرضه حليم مي کنند.
رئيس اتحاديه کباب، حليم و غذاهاي سنتي تصريح کرد: از ابتداي ماه مبارک رمضان تا کنون 1800 واحد صنفي متخلف و غيرمجاز که اقدام به عرضه حليم و آش کرده بودند را شناسايي و به اداره اماکن و سازمان تعزيرات حکومتي معرفي کرديم.
محمدي خاطرنشان کرد: از ميان واحدهاي متخلف شناسايي شده حدود 600 واحد صنفي پلمپ شده اند.
وي با بيان اين مطلب که بيشترين تداخل صنفي را به ساندويچ فروشان داريم، متذکر شد: در ماه مبارک رمضان شاهد عرضه حليم و آش در قاليشويي ها، مکانيکي ها و گلفروشي ها بوده ايم که با اين صنوف برخورد شده است.
محمدي در پايان از مردم خواست تا حليم و آش را با نرخ مصوب از واحدهاي صنفي داراي بنر و کد خريداري و مصرف کنند تا سلامت آنان مورد تهديد و مخاطره قرار نگيرد.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=9180
false
true