true
اقتصادتهران: معاون اول رییسجمهوری، تصور عبور بدون هزینه و آسیب از مقطع کنونی را تقریباً غیرممکن دانست و گفت: همانگونه که مردم در این شرایط دچار مشکلاتی شدهاند و هزینه میدهند، بخش خصوصی، دولت و سایر بخشها نیز هزینههایی را پرداخت خواهند کرد تا بتوانیم از این شرایط عبور کنیم.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی معاون اول رییسجمهوری، «اسحاق جهانگیری» پیش از ظهر شنبه در جلسهای با مدیران و مسئولان وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اینکه فعالان و بنگاههای اقتصادی زیرمجموعه این وزارتخانه نظیر هتلها، اقامتگاهها و بخش تولید صنایع دستی بیشترین آسیبها را از شیوع ویروس کرونا متحمل شدهاند، گفت: باید با اقدامات و برنامهریزیهای مناسب اجازه ندهیم بخشهای گردشگری و صنایع دستی و زیرمجموعههای این بخشها دچار آسیب شوند.
وی با اشاره به گزارشهای وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره فعالیتها و اقدامات بخشهای مختلف این وزارتخانه اظهار داشت: بخشهای زیرمجموعه این دستگاه اجرایی نقش مهمی در اشتغالزایی، ارزآوری و افزایش تولید در کشور ایفا میکنند و گزارش عملکرد سالهای ۹۷ و ۹۸ این وزارتخانه بیانگر برنامهریزیها و اقدامات مناسب این وزارتخانه است.
معاون اول رییسجمهوری ادامه داد: با شیوع کرونا، ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا پروتکلها و دستورالعملهایی تدوین کرد که برای همه بخشها لازمالاجرا است و البته این تصمیمات و پروتکلها با تبعاتی در بخشهای مختلف نیز همراه بوده است که یکی از اصلیترین تبعات بر بخش گردشگری تحمیل شده و منجر به کاهش سفرها و در نتیجه ضرر و زیان هتلها، تورها و آژانسهای گردشگری شده است.
جهانگیری با تبریک سال جدید به همه دستاندرکاران و کارکنان وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تصریح کرد: یکی از تصمیمات مهم دولت برای مدیریت بیماری کرونا تعطیلی بخشهای اصلی خود بوده است که در همین راستا از دهم اسفند بخش آموزش کشور که بیش از ۵۰ درصد بدنه دولت را تشکیل میدهد، به طور کامل تعطیل شد و در سایر دستگاههای دولتی نیز حضور کارکنان به شکل یک سوم و شیفتی بود. البته بخشهایی از دولت نظیر بخش بهداشت و درمان و بخشهایی که مسئول تامین نیازهای ضروری جامعه هستند، به صورت سه شیفت و شبانهروزی فعالیت دارند.
وی با تاکید بر اهمیت بخشهای زیرمجموعه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خاطرنشان کرد: براساس گزارشهای مونسان، بهرغم اینکه سال ۹۸ به جهت اتفاقات و حوادث، جزو سختترین سالها بود اما درآمدهای ارزی این وزارتخانه بیش از ۱۱ میلیارد دلار بوده که عددی بزرگ است و نمیتوان از آن چشمپوشی کرد.
معاون اول رییسجمهوری با اشاره به تدوین سند راهبردی توسعه گردشگری، برنامه اقدام ملی گردشگری و دیگر اسناد توسط وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ابراز داشت: تدوین این اسناد و برنامهها اهمیت فراوانی دارند که باید به صورت جدی دنبال شوند و در سال ۹۹ در دولت به تصویب برسد.
جهانگیری با تاکید بر ضرورت حمایت همه نهادها و بخشهای مختلف از جمله نظام بانکی از بنگاههای اقتصادی زیرمجموعه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بیان کرد: بنگاهها و فعالان اقتصادی زیرمجموعه این وزارتخانه کانون مهمی برای اشتغالزایی و ارزآوری هستند و باید مورد حمایت قرار گیرند.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=183503
false
true