true
اقتصاد تهران: معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی به طلب ١٠٥ هزار میلیارد ریالی شرکت ملی صنایع پتروشیمی از مجتمع های خصوصی اشاره و تصریح کرد: نباید با دریافت طلب خود منجر به تعطیلی کار در این مجتمع ها شویم.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ظهر روز گذشته (٢٢ مهر) در مجمع عمومی این شرکت با بیان این که صنعت پتروشیمی ایران هم اکنون متولی توسعه ندارد، گفت: خصوصی سازی غیر کارشناسی و از بین رفتن سازمان برنامه و بودجه سبب شده هم اکنون بسیاری از طرحهای این صنعت نیمه کاره و بدون خوراک روی دست ما باقی بماند.
وی با اشاره به این که تا سال ١٣٩٠ شرکت ملی صنایع پتروشیمی بر اساس قانون سرمایه گذاری های داخلی و خارجی در طرح های پتروشیمی را ضمانت می کرد، یادآور شد: این نوع حمایت از سرمایه گذاران سبب جهش در صنعت پتروشیمی شده، هم اکنون این موضوع با اجرای سیاستهای اصل ٤٤ انجام نمی شود، از این رو تقاضا داریم مجمع عمومی شرکت شروع دوباره این نوع حمایتها را شتاب بخشد.
معاون وزیر نفت به طلب ١٠٥ هزار میلیارد ریالی شرکت ملی پتروشیمی ایران از مجتمع های پتروشیمی خصوصی شده اشاره کرد و گفت: اگر می خواهیم از بخش خصوصی حمایت کنیم نباید برای دریافت طلب خود منجر به تعطیلی کار در این مجتمع ها شویم.
شعری مقدم ادامه داد: طلب شرکت ملی صنایع پتروشیمی از مجتمع های پتروشیمی را می توان در قالب تسهیلات با در نظر گرفتن سود منطقی در اختیار این واحدها قرار دهیم تا آنها با راه اندازی طرح خود بتوانند اقساط این وام را از طریق فروش محصولات بازگردانند.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی هدف استراتژیک این شرکت در ساختار جدید را کمک به اهداف سند چشم انداز ٢٠ ساله صنعت پتروشیمی کشور با محوریت اقتصاد مقاومتی و عاملیت بخش خصوصی از طرق اعمال وظایف حاکمیتی و اجرای آیین نامه های رگولاتوری و حمایت از تکمیل زنجیره ارزش و گسترش صنایع میانی و پایین دستی دانست.
وی استفاده از زیرساخت های موجود برای شتاب بخشی در اجرای برنامه های توسعه، ایجاد زیر ساخت های لازم در مناطقی که بخش خصوصی تمایلی به سرمایه گذاری برای این امرو ندارد، ترغیب استفاده حداکثری از امکانات و توانمندی ها داخلی از طریق دادن تضمین های لازم به استفاده کنندگان را از جمله اهداف استراتژیک شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران اعلام کرد.
شعری مقدم با بیان این که هم اکنون ٦٧ طرح نیمه کاره در صنعت پتروشیمی از برنامه چهارم و پنجم باقی مانده است، گفت: هم اکنون از این تعداد ٢٠ طرح خط اعتباری چین، ١٨ طرح معرفی به صندوق توسعه ملی، ٩ طرح فاینانس از طریق سایر منابع و ٢٠ طرح نیز از جمله طرحهای متقاضی استفاده از صندوق توسعه ملی هستند.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=12326
false
true