true
اقتصادتهران: یک فعال حوزه گردشگری گفت: صنعت گردشگری کشورمان که میتواند در دوران پساکرونا و یا دوران پس از کشف واکسن این بیماری، محرک اقتصادی عالی در جهت ایجاد اشتغال و کسب درآمد برای ایران و هرمزگان باشد، اکنون در آیسییو به سر میبرد و نیازمند مراقبتهای ویژه تجویزی است.
به گزارش اقتصادتهران از بندرعباس، در جریان نشست ستاد اقتصاد مقاومتی به ریاست اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور در هرمزگان که هفته گذشته برگزار شد و رییس کل بانک مرکزی و وزرای راه و شهرسازی و جهادکشاورزی نیز در آن حضور داشتند، دکتر عبدالوهاب قاضی پزشک و فعال گردشگری در اظهارات جالب توجهی به بررسی چالشهای متأثر از کرونا در حوزه گردشگری پرداخت و پیشنهاداتی را نیز مرتبط با این زمینه ارائه کرد که بدون شک توجه به آنها میتواند گام موثر و مثبتی در زمینه رفع مشکلات این بخش باشد.
برگزیدهای از اظهارات عبدالوهاب قاضی در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی در بندرعباس در ادامه میآید:
صنعت گردشگری در جهان یک میلیارد نفر را به خود مشغول داشته است. 6درصد صادرات دنیا و 9 درصد تولید ناخالص داخلی مجموع کشورهای جهان را تشکیل میدهد بنابراین یک نیروی محرک اقتصادی قوی از نظر تولید درآمد، ارزآوری و اشتغال بشمار میرود.
ایران از نظر اقلیم، آب و هوا، تاریخ، فرهنگ، گستره جغرافیایی، طبیعت و قیمت تمام شده خدمات گردشگری مزیتهای رقابتی فراوانی با سایر نقاط دنیا دارد و اقتصاد کشور میتواند از این مزیت کمنظیر به عنوان موتور محرک توسعه اقتصادی بهره بگیرد.
هرمزگان با در نظر گرفتن سواحل جزایر بیش از 1500 کیلومتر خط ساحلی دارد که این میزان بیش از دو برابر سواحل هلند و بیش از 5 برابر خط ساحلی سنگاپور است و این سواحل بکر در کنار جذابیتهای بینظیر موجود در جزایر خلیج فارس ظرفیتهای بالقوه ما را در صنعت گردشگری نشان میدهد.
صنعت گردشگری کشورمان که میتواند در دوران پساکرونا و یا دوران پس از کشف واکسن این بیماری، محرک اقتصادی عالی در جهت ایجاد اشتغال و کسب درآمد برای ایران و هرمزگان باشد، اکنون در آیسییو به سر میبرد و نیازمند مراقبتهای ویژه تجویزی است.
در حالی که بهترین فرصت گردشگری در هرمزگان در پیش روی ما قرار دارد و مردم عزیز کشورمان نیز به مسافرت نیاز دارند و دانش پزشکی نیز ثابت کرده که تغییر موقت نقطه جغرافیایی میتواند در قالب یک سفر به تغییر در احوال و افکار و احساس افراد منجر شود و بسیاری از بیماریهای سایکوسوماتیک که تحت تأثیر افکار و احساس میشود را مهار کند لذا ضروری است تا پروتکلهای ویژه سفر در کشور تدوین و با رعایت کامل آنها در قالب تورهای آموزشدیده و حرفهای، این فرصت در کشور احیا شود که افراد بتوانند به سفر رفته و چرخ گردشگری کشور نیز به گردش درآید.
فردا برای تجویز دیر است بلکه باید این نسخه را با رعایت کامل نظرات کارشناسی، اکنون پیچید.
بررسیهای به عمل آمده از کشورهای همسایه و همین طور برخی کشورهای اروپایی حکایت از آن دارد که دولتها به طور مستقیم در حال کمک به صنعت گردشگری برای عبور از بحران کرونا در قالب بستههایی نظیر کمک هزینه حقوق کارمندان، عدم دریافت سهم کارفرما در بیمه درمانی، بخششهای مالیاتی، بخشش عوارض شهرداری و اعطای تسهیلات ویژه بدون کارمزد با فرصتهای تنفس دو ساله و ارائه تسهیلات برای خرید کالاهای داخلی هستند.
اهدای تسهیلات سفر به کادر درمان نیز از دیگر اقدامات این کشورها در حمایت از صنعت گردشگری است.
ضروری است تا کمیته ویژهای به عنوان زیرمجموعه کارگروه جهش تولید که با دستور مقام معظم رهبری و تأیید سران قوا به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار میشود، تشکیل و با بررسی چالشها و ارائه راهکارهای کوتاه مدت، توسعه گردشگری دریامحور مبتنی بر بهرهگیری از ظرفیت سواحل و جزایر استان هرمزگان در دستور کار قرار گیرد تا بتوان با تدوین دستورالعملهای ویژهای، از فرصت 6 ماهه آبان 99 تا فروردین 1400 بهره برده و از تجارب این فرصت برای دیگر استانهای کشور نیز بهره برد.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=197429
false
true