×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
دی ۲۳, ۱۴۰۳, ۱:۲۲ ق٫ظ
true
true
صنایع پتروشمی و پالایشگاه‌ها توسعه می‌یابد

اقتصادتهران: توسعه صنعت پتروشیمی و پالایشگاه‌های استان فارس هم اکنون در دست اقدام بوده و در طول سال‌های ٩۴ و ٩۵ به ٩ شهر و ٧٠٠ روستا گازرسانی شده است.

دکتر حسن روحانی، رئیس جمهوری، که امروز (چهارشنبه ٩ اردیبهشت ماه) به استان فارس سفر کرده است، در جمع مردم این استان به مذاکرات هسته‌ای اشاره کرد و گفت: اگر امروز با گروه ١+۵ مذاکره می‌کنیم می‌خواهیم به دنیا اعلام کنیم که ایران اهل منطق و استدلال است و برای ما آنچه از سانتریفیوژ مهمتر است قدرت استدلال و منطق تیم مذاکره کننده ماست، ما به دانشمندان هسته‌ای خود و به سیاستمداران ایرانی افتخار می‌کنیم.

وی افزود: به امید خدا و با حمایت شما مردم و هدایتهای مقام معظم رهبری در آینده‌ای نه چندان دور، قطعنامه‌ های نابحق شورای امنیت علیه ملت ایران را با قدرت منطق و استدلال حقوقی، در همان شورای امنیت لغو خواهیم کرد.

روحانی تصریح کرد: هنر این نیست که در تریبونی در گوشه‌ای شعار دهیم، بلکه هنر آن است که به سازمان ملل رفته و همانجا قطعنامه‌ ها را ملغا کنیم.

رئیس جمهوری با اشاره به این که دولت تدبیر و امید پیش از لغو تحریم‌ها تورم را مهار کرده و اقتصاد را از شرایط رکود، در آستانه دوران رونق و رشد تولید قرار داد، عنوان کرد: اگر این دستاوردها پس از لغو تحریمها به دست می‌آمد عده‌ای می‌گفتند که دولت یازدهم چشم به بیرون دارد، اما دولت بیش از هرچیز امیدش به خداوند و پس از آن به دستان پرتوان ملت ایران است.

وی درباره طرحهای دولت برای تسریع در پیشرفت و توسعه استان فارس گفت: این استان آمادگی زیادی برای توسعه کشاورزی دارد، اما با مشکلات فراوانی در زمینه کمبود آب مواجه است و ما در سالهای ٩۴ و ٩۵ علاوه بر تعدادی از شهرها ،کار آبرسانی به ٣۶٩ روستا را در استان به پایان خواهیم رساند و همه سدهایی نیز که قرار بوده در سالهای ٩۴ و ٩۵ به بهره‌برداری برسند تکمیل خواهند شد.

روحانی، استان فارس را در عرصه گاز رسانی در ردیف استان‌های کم‌ بهره برشمرد و افزود: در طول سالهای ٩۴ و ٩۵ به ٩ شهر و ٧٠٠ روستای استان گازرسانی شده و اقدامهای اساسی برای توسعه صنعت پتروشیمی و پالایشگاهها در استان در دست اقدام است.

وی ادامه داد: پالایشگاه دوم پارس با ظرفیت ١٢٠ هزار بشکه دنبال خواهد شد، البته مشکلاتی از لحاظ زیست محیطی دارند که در جلسات متوالی در تهران حل و فصل شده است.

روحانی عنوان کرد: دولت همچنین ایجاد نیروگاه سیکل ترکیبی در لامرد و توسعه اکتشافات معدنی در منطقه غنی بهرام گور را در استان برای ایجاد تحول در اقتصاد استان فارس در نظر گرفته و همچنین تسهیلات خوبی برای توسعه صنعت و سرمایه در گردش واحدهای صنعتی استان تصویب کرده است.

رئیس جمهوری به اقدامهای دیگری برای برطرف کردن مشکل آب در شهر شیراز، تکمیل آزادراه شیراز ـ اصفهان و تسریع در رفع مشکلات خط آهن شیراز– اصفهان اشاره کرد و گفت:‌ دولت ٩٢ طرح و پروژه بزرگ با اعتبار ٩۵٣ میلیارد تومان برای توسعه استان فارس در نظر گرفته که همه این طرحها تا پایان سال ٩۵ به بهره‌برداری خواهند رسید.

ظرفیت تولید گاز ایران پارسال ٣۵ درصد افزایش یافت

در خبر دیگری، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در نشست مشترک مدیران این سازمان و دستیار ویژه رئیس جمهوری در امور اقوام و اقلیتها اظهار کرد: میزان تولید گاز از میدان مشترک پارس جنوبی پارسال ٣۵ درصد افزایش یافت.

مهدی یوسفی با بیان این که منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و صنایع موجود در آن نقشی بسزا در افزایش تولید ناخالص ملی کشور دارد، گفت: منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس قلب تپنده اقتصاد کشور است.

مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در نشست مشترک مدیران این سازمان و دستیار ویژه رئیس جمهوری در امور اقوام و اقلیتها با بیان این که هشت درصد از ذخایر گاز جهان در میدان مشترک پارس جنوبی قرار گرفته است، افزود: منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس بزرگترین منطقه تخصصی صنایع نفت و گار در جهان است که این منطقه در سال ١٣٧٧ برای برداشت از منابع نفت و گاز میدان گازی پارس جنوبی تاسیس شد.

وی با بیان این که میزان تولید گاز از میدان مشترک پارس جنوبی پارسال ٣۵ درصد افزایش یافت، گفت: در اسفند ماه پارسال با حضور رئیس جمهوری، این فاز که معادل سه فاز متعارف است به طور رسمی افتتاح شد و با بهره برداری از آن ظرفیت تولید گاز کشور روازنه ٨١ میلیون متر مکعب افزایش یافت.

پرونده پارس جنوبی در سال ٩۶ بسته می شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس، یوسفی با بیان این که با بهره برداری از فاز ١٢ و همچنین تولید گاز از دیگر فازهای اولویت دار (١۵ و ١۶، ١٧ و ١٨) وعده وزیر نفت برای افزایش یکصد میلیون متر مکعبی تولید گاز از میدان مشترک پارس جنوبی تحقق یافت افزود: برای سال ٩۴ نیز افزایش یکصد میلیون متر مکعبی تولید گاز هدف گذاری شده است و امیدواریم در سال ٩۶ با بهره بردرای کامل از فازهای باقیمانده پرونده پارس جنوبی بسته شود.

مدیر عامل سازمان منطقه ویژه پارس اظهار امیدواری کرد: با بهره برداری کامل از فازهای میدان مشترک پارس جنوبی در سال ١٣٩۶ بتوانیم به سهم شایسته ای از برداشت گاز در برابر کشور رقیب دست یابیم.

یوسفی با بیان این که تولید محصولات مختلف در مجتمع های پتروشیمی منطقه ویژه پارس سهم عمده ای در چرخه ارزش افزوده دارند، افزود: از ٣٠ مجتمع پتروشیمی که در منطقه پیش بینی شده است تاکنون ١٢ مجتمع به بهره برداری رسیده است و امیدواریم در سالهای آینده با توجه به جایگاه پتروشیمی ها در جلوگیری از خام فروشی دیگر مجتمع ها نیز به بهره برداری برسند.

افزایش ٢۶ درصدی صادرات کالا از گمرک منطقه ویژه پارس در سال گذشته

وی با اشاره به محصولات تولیدی منطقه و صادرات آن از گمرک منطقه ویژه پارس در سال ٩٣ یادآور شد: پارسال ٢١ میلیون و ٧۵۴ هزار و ١٠۵ تن کالا به ارزش ١٨ میلیارد و ٣۵ میلیون و ٣٣١ هزار و ١٨٣ دلار از گمرک منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به خارج از کشور صادر شده است که این میزان صادرات نسبت به سال ٩٢ از حیث وزن ٢٧ درصد و از لحاط ارزش ٢۶ درصد افزایش را نشان می دهد.

مدیر عامل سازمان منطقه ویژه پارس طرح پالایشی سیراف و پروژه بازیابی اتان فاز ١٢ را از مهمترین طرحهای سرمایه گذاری در منطقه ویژه پارس عنوان کرد و افزود: طرح پالایشی سیراف در قالب ٨ پالایشگاه میعانات گازی مستقل هر یک به ظرفیت ۶٠ هزار بشکه و در مجموع ۴٨٠ هزار بشکه در روز به همراه تاسیسات یوتیلیتی‏، پشتیبان و واحدهای فرآیندی است و برای اجرای این پروژه ٢ میلیارد و ۵٠٠ میلیون دلار از سوی سرمایه گذاران بخش خصوصی تامین شده است که امیدواریم در ماه آینده کلنگ زنی این پروژه آغاز شود.

 

 

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

tag heuer aquaracer calibre 5 automatic price tag heuer carrera calibre 1887 price replica watch breitling chronometre aerospace price breitling superocean heritage 46 chronograph replica watches how to change a metal watch band patek philippe double sided watch price replica watches