×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۱ مهر - ۱۴۰۳  
true
true
صادرات پتروشیمی به برزیل و آغاز مذاکرات گازی با امارات

اقتصادتهران: مدیر عامل شرکت ملی صادرات گاز با اشاره به آغاز دور جدید مذاکرات گازی ایران و امارات متحده عربی، دو سناریوی صادرات گاز طبیعی به کویت را تشریح کرد.

علیرضا کاملی درباره آخرین وضعیت مذاکرات با کشورهای عربی به منظور فروش و صادرات گاز طبیعی ایران در دوران پساتحریم، گفت: امارات متحده عربی به دنبال واردات گاز طبیعی از ایران است.

مدیرعامل شرکت ملی صادرات گاز ایران با اعلام اینکه مذاکرات با چند شرکت اماراتی با موضوع فروش گاز طبیعی آغاز شده است، تصریح کرد: علاوه بر امارات، مذاکراتی هم با کویت برای صادرات گاز از مسیر خطوط لوله انجام شده است.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه مذاکره با کویتی‌ها به طور جدی در حال انجام است و امیدواریم به نتیجه برسد، اظهار داشت: تاکنون به منظور انتقال گاز طبیعی ایران به کویت دو سناریو و مسیر تعریف شده است.

کاملی با بیان اینکه یکی از مسیرهای انتقال گاز ایران به کویت از منطقه بصره است، بیان کرد: از این رو با ساخت بخش کوتاهی خط لوله امکان اتصال شبکه گاز ایران به کویت وجود دارد.

مدیر عامل شرکت ملی صادرات گاز ایران با یادآوری اینکه مسیر دوم انتقال گاز طبیعی ایران به کویت، از منطقه بندر گناوه در حاشیه خلیج فارس است، اظهارداشت: در این مسیر امکان انتقال گاز ایران از طریق دریا به کویت وجود دارد.

این مقام مسئول در گفتگو با مهر با بیان اینکه حجم درخواستی کویت برای خرید گاز طبیعی از ایران بالا بوده است، خاطرنشان کرد: حجم درخواستی کویتی‌ها برای خرید گاز ایران کم نیست و قطعا در صورت نهایی شدن مذاکرات جزئیات آن اعلام خواهد شد.

به گزارش آسوشیتدپرس، «علی العمیر» وزیر نفت کویت اخیرا یکی از اهداف و سیاست‌های پیش روی انرژی کویت را احتمال واردات گاز طبیعی از ایران به منظور تامین نیروگاه‌های برق این کشور حاشیه خلیج فارس اعلام کرده است.

در همین حال، اخیرا برخی از رسانه های عربی حوزه خلیج فارس گزارش داده اند: اخباری وجود دارد که نشان می‌دهد کویت و ایران در حال بررسی گزینه‌هایی برای صادرات گاز ایران به کویت از طریق عراق هستند.

آمریکای جنوبی؛ بازار جدید صادرات محصولات پتروشیمی

همچنین در خبر دیگری، مدیر عامل شرکت بازرگانی پتروشیمی از آمریکای جنوبی به عنوان بازار جدید صادرات پتروشیمی ایران در پساتحریم یاد کرد و از برنامه جدید صادرات محصولات پتروشیمی به برزیل سخن گفت.

مهدی شریفی نیک نفس در گفتگو با مهر در تشریح برنامه‌های جدید صادرات محصولات پتروشیمی و فرآورده‌های پلیمری ایران به کشورهای منطقه آمریکای جنوبی و حوزه دریای کارائیب، گفت: یکی از مهمترین مشکلات پیش روی صادرات محصولات پتروشیمی ایرانی به آمریکای جنوبی، بالا بودن کرایه حمل دریایی مواد و محصولات پتروشیمیایی است.

مدیرعامل شرکت بازرگانی پتروشیمی ایران با اعلام اینکه بالا بودن کرایه حمل قدرت رقابت پذیری صنعت پتروشیمی ایران در بازار آمریکای جنوبی را کم می کند، تصریح کرد: از آنجایی که این کشورهای آمریکای جنوبی نزدیک به تولید کنندگان محصولات پتروشیمی در آمریکای شمالی همچون آمریکا و کانادا هستند، باید بتوانیم با این کشورها رقبا رقابت کنیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه برای ورود به بازار پتروشیمی آمریکای جنوبی نظر کارشناسی ما مبنی بر این است که اگر بتوانیم قیمت حمل را کاهش دهیم برای برخی مواد مانند گریدها، محصولاتی را صادر کنیم و در قبال آن برخی محصولات کشاورزی و دامی را وارد کنیم، بیان کرد: به نوعی با برخورد تهاتری کرایه حمل محصولات پتروشیمی ایران به آمریکای جنوبی را نصف کنیم.

شریفی با یادآوری اینکه بر این اساس شرکت مشترکی در برزیل ایجاد کرده ایم و اقدامات اولیه در این باره در حال انجام است، بیان کرد: پیش بینی می‌شود به زودی روند صادرات محصولات پتروشیمی و پلیمری ایران به کشورهای آمریکای جنوبی به ویژه برزیل تسهیل و تسریع شود.

به گزارش مهر، یکی از سیاست‌های کلان صنعت پتروشیمی ایران متنوع سازی بازارهای هدف صادرات انواع محصولات است و ایران برای متنوع سازی بازار پتروشیمی خود بازارهای جدیدی همچون کشورهای قاره آفریقا و آمریکای جنوبی را هدف‌گذاری کرده است.

از این رو در منطقه آمریکای جنوبی کشورهایی همچون برزیل و آرژانتین برای واردات برخی از محصولات پتروشیمی از ایران آمادگی دارند و پیش بینی می‌شود در آینده با نهایی شدن مذاکرات محموله‌های کود شیمیایی و برخی از فرآورده های پلیمری به کشورهای آمریکای جنوبی صادر شود.

از سوی دیگر با توجه به توسعه صنایع کشاورزی در برزیل این کشور آمریکای جنوبی بازار با پتانسیلی برای صنایع پتروشیمی ایران در بلندمدت به شمار می‌رود و در کنار این بازار، بازارهای شمال قاره آفریقا همچون مصر هم از دیگر اهداف صادراتی پتروشیمی ایران هستند.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

tag heuer aquaracer calibre 5 automatic price tag heuer carrera calibre 1887 price replica watch breitling chronometre aerospace price breitling superocean heritage 46 chronograph replica watches how to change a metal watch band patek philippe double sided watch price replica watches