اقتصاد تهران
شماره خبر : 107017
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۰/۱۰
اقتصاد تهران

شهروندان ماهشهری یکشنبه ۴ ساعت افت فشار و قطعی آب خواهند داشت

اقتصادتهران: بر اساس اطلاعیه روابط عمومی آبفا بندرماهشهر، شهروندان ماهشهری یکشنبه به مدت ۴ ساعت افت فشار و قطعی آب خواهند داشت.

به گزارش اداره آبفا بندرماهشهر فردا یکشنبه شهروندان ماهشهری از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ ظهر افت فشار و در برخی مناطق احتمال قطع آب در بندر ماهشهر و شهرک های اطراف را شاهد هستند.

بر اساس این گزارش علت افت و قطعی آب، قطع برق در تاسیسات بالادست اعلام شده است.

به گزارش ایرنا در شهرستان بندماهشهر در سال های اخیر و به ویژه سال گذشته و جاری در تمامی نقاط به دلایل مختلف به خصوص فرسودگی شبکه آب و فاضلاب آن، افت فشار و قطعی آب مشهود بود و همین عامل موجب نارضایتی مردم به ویژه در تابستان شده است .

بعد از سالها کمبود بودجه آبفا، در مردادماه سال جاری با پیگیری های فرماندار وقت و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی اعتباری به میزان ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال برای تعمیر و بهسازی سیستم شبکه آب و فاضلاب سراسر شهرستان تخصیص داده شد که تا به حال اعتباری برای آغاز کار پرداخت نشده است.