پنجشنبه, ۱۱ دی , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

شهرداری منطقه ۲ در عرصه ۱۲۰ هکتاری برج میلاد هیچ اختیاری ندارد

۳ تیر, ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۸

شهرداری منطقه ۲ در عرصه ۱۲۰ هکتاری برج میلاد هیچ اختیاری ندارد

اقتصادتهران: جلسه بررسی وضعیت برج میلاد و طرح های پیرامون آن صبح روز پنجشنبه با حضور اعضای کمیسیون حمل و نقل کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران با حضور سه تن از معاونین شهردار تهران و شهردار منطقه ۲ در محل برج میلاد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۲، در این نشست لزوم تعیین تکلیف نگهداشت پروژه های شهرداری تهران با بررسی ویژه وضعیت نگهداشت برج میلاد، ساخت و سازهای غیرمجاز محوطه برج، تهیه طرح جامع برج میلاد و بررسی گود رها شده در محوطه مزبور مورد بررسی قرار گرفت.

رسول کشت پور شهردار منطقه ۲ در این نشست با بیان اینکه باید به پتانسیل مناطق اعتماد کرد گفت: ستاد مرکز شهرداری شتاب دهنده است و این در حالی است که اجرا در سطح مناطق است و بهتر است با دادن اختیارات به مناطق در راستای حل معضلات کلان شهر تهران از آنها کار بخواهیم.

شهردار منطقه ۲ همچنین افزود: شهرداری منطقه ۲ در عرصه ۱۲۰ هکتاری برج میلاد هیچ اختیاری ندارد و این در حالیست که تخلفاتی در این مکان وجود دارد.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها