اقتصاد تهران
شماره خبر : 197631
تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۷/۱۵
اقتصاد تهران

شهرداری منطقه هفت حامی اجرای طرح “شهر فعال و دوستدار فعالیت بدنی “

اقتصادتهران: معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 7 از اجرای طرح “شهر فعال و دوستدار فعالیت بدنی ” در این منطقه خبر داد.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 7، فائزه دولتی با بیان این مطلب افزود: یکی از بزرگترین چالش‌هایی که امروزه سلامت جسمانی – روانی شهروندان را تهدید می کند کم‌تحرکی است. زندگی ماشینی و مکانیکی امروز تمام تلاشش را می کند که انسانها را از فعالیت و نشاط اجتماعی دور کند.

وی در ادامه تصریح کرد: از سوی دیگر چیزی که بر هیچکس پوشیده نیست این است که تحرک و فعالیت بدنی جز لاینفک وجودی جوامع محسوب می‌شود و امروزه با توجه به گسترش علم و زندگی ماشینی تنها عاملی که می‌تواند این فقر حرکتی را جبران نماید و به سلامتی شهروندان کمک کند توسعه ورزش همگانی است.

معاون شهردار منطقه 7 با اشاره به اینکه مدیریت شهری باید نقش مهمی در ارائه‌ خدمات اجتماعی از جمله ورزش و بالا بردن فعالیت بدنی شهروندان داشته باشد، گفت: ترسیم زمین بازی پویا در بوستان‌ها و معابر سطح منطقه و نوشته نگاری شعارهای انگیزشی بروی پله‌ها ی پل‌های هوایی و ساختمان‌های پرتردد سطح منطقه با هدف کاهش استفاده از آسانسور و ترغیب شهروندان به فعالیت بدنی تنها بخشی از اقدامات اجرا شده از سوی این منطقه بوده است.

وی همچنین از اجرای این طرح در بوستان‌های قصر، شهید توکلی و سراهای محلات خبر داد و اظهار امیدواری کرد با اجرای این طرح برای تمامی اقشار و سنین بتوانیم مردمی ورزشی و سالم داشته باشیم تا بتوانیم بر چالش‌های حوزه سلامت شهروندان فائق آییم.