true
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: توالی مشاغل سخت و زیانآور نیاز به اصلاح آییننامه داشت که این اصلاحات انجام شد و به زودی شرایط جدید تصویب و ابلاغ خواهد شد.
دکتر علی ربیعی در سفر دو روزه به استان یزد در نشست شورای اشتغال این استان با اشاره به اوایل کار دول یازدهم و مشکلات آن زمان اظهار کرد: تمام دغدغه دولت در اوایل کار، تامین پول هدفمندی یارانهها بود ضمن اینکه تحریمها اساسیتر و بنیادیتر بود و این دو مقوله زمان زیادی از دولتمردان میگرفت.
وی بیان کرد: خوشبختانه اکنون در مسیر خوبی در حال حرکت هستیم و شرایط بسیار بهتر از یک سال پیش شده اما استراتژی اصلی دولت همچنان مهار تورم است.
ربیعی با اشاره به اینکه برخی نقدها به دولت وارد است که تورم را با چه قیمتی میخواهید مهار کنید و بهتر است ابتدا از رکود خارج شویم، خاطرنشان کرد: اگر از تورم خارج نشویم، حتی اگر از رکود بیرون بیاییم، به سمت یک اقتصاد ورشکسته میرویم که دیر یا زود دوباره دچار رکود میشود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به گلایههایی که از عدم پرداخت تسهیلات کلان و پولهای قابل توجه به صنایع در اغلب استانها میشود، تصریح کرد: دولت بنا ندارد با بانکها دستوری وارد عمل شود و گرچه در شورای پول و اعتبار نیز در تلاش هستیم تا بانکها را به حمایت از صنایع ترغیب کنیم اما در عین حال در تلاش برای حفظ استقلال بانک مرکزی نیز هستیم.
دکتر ربیعی تاکید کرد: عدم تزریق پول پرقدرت به بخش صنعت و تولید باعث شد انتقادها از بانکها شدت بگیرد، ولی به طور قطع شرایط به این شکل باقی نخواهد ماند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر، گرانیهای مقطعی داریم، عنوان کرد: در مجموع نرخ تورم اکنون قابل قبول است و با توجه به اینکه قول دادیم تورم را در نهایت به 25 درصد برسانیم، اگر با همین روند به پیش برویم، میتوانیم نرخ تورم را به زیر 25 درصد نیز برسانیم اما در عین حال باید از رکود نیز خارج شویم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه 30 درصد رشد منفی اقتصاد طی هشت سال گذشته داشتهایم، بیان کرد: جبران این رشد منفی بسیار دشوار است و هر یک درصد رشد، مساوی با تعداد زیادی شغل حتی همان شغلهای جانبی و غیرمرتبط با تولید است.
وی با بیان اینکه نیاز به نرخ رشد 6 درصدی داریم، تصریح کرد: ظرفیت اقتصادی کشور در شرایط فعلی بیشتر از این هم نیست.
ربیعی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پرداخت بدهی دولت به بسیاری از پیمانکاران خاطرنشان کرد: بسیاری از افراد شریف کشور ما در زندانها به سر میبردند و به خاطر اینکه دولت بدهی خود را به آنها پرداخت نکرده بود، دچار مشکل شده و زندانی شده بودند اما پرداخت بدهیهای این قشر، به طور قطع رونقی در کشور ایجاد و فضا را عوض میکند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اجرای طرحهای مشترک بین وزارت تعاون و سازمان مدیریت عنوان کرد: برخی از این طرحها تهیه شده و به تصویب شورای اشتغال رسیده است که براساس این طرحها، حداقل در مجموع 90 هزار میلیارد ریال از منابع بانکی، بازار سرمایه و … برای ایجاد 500 هزار شغل پیشبینی شده است.
وی ادامه داد: امسال حتی در بخش کشاورزی برای تامین آب پول خوبی در نظر گرفته شده که اشتغالزاست و برای 100 نفر شغل در این بخش پیشبینی شده است که 50 هزار شغل جدید است و 50 هزار شغل در واقع جلوگیری از ریزشهای شغلی است و برش استانی آن را نیز اجرایی خواهیم کرد.
ربیعی همچنین خبری برای کارگران مشاغل سخت و زیانآور داشت و بیان کرد: بحث توالی مشاغل سخت و زیانآور نیاز به اصلاح آییننامه داشت که این اصلاحات انجام شد و به زودی شرایط جدید تصویب و ابلاغ خواهد شد.
وی همچنین با نقدی به دولت گذشته بیان کرد: در هشت سال گذشته، 700 میلیارد دلار پول خرج شد اما بیعدالتی، تبعیض، فقر و تورم کاهش نیافت و باید بررسی شود که این پولها کجاست و کجا هزینه شده است.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=10077
false
true