اقتصاد تهران
شماره خبر : 291335
تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۰۶
اقتصاد تهران

شبکه برق کشور پایدار است

وزیر نیرو گفت: شبکه برق کشور پایدار است و هیچ مشکلی ندارد.

به گزارش اقتصادتهران، عباس علی آبادی حاشیه بازدید از بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق در پاسخ به سوال ایرنا افزود: آزمایش های پایداری شبکه برق انجام شده و هیچ مشکلی ندارد.

وی ادامه‌داد: اکنون هیچ مشکلی در تامین برق در سرتاسر کشور وجود ندارد.

به گزارش ایرنا، ساعاتی پیش روابط عمومی قرارگاه پدافند هوایی کشور در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: سامانه یکپارچه پدافند هوایی هجوم رژیم صهیونیستی به نقاطی از مراکز نظامی در استان‌های تهران، خوزستان و ایلام را رهگیری و مقابله موفق کرد.

وزیر نیرو گفت: در سفری که به چین، داشتم مذاکراتی با شرکت‌های این کشور برای توسعه همکاری‌ها در حوزه تجدید پذیرها انجام شد.

علی‌آبادی با اشاره به جزئیات سفر به چین، اظهار داشت: برای عقد قرارداد به این کشور سفر نکردیم، هدف شرکت در اجلاس بود، نظرات خودمان را در حوزه تجدیدپذیر اعلام و از سرمایه گذری برای حضور در ایران دعوت کردیم.

وی افزود: با شرکت‌های زیادی مذاکره داشتیم که منتظریم پیشنهاد خود را به ما اعلام کنند و طبیعی است که در یک‌ قاعده برد برد با آن‌ها همکاری کنیم.