پنجشنبه, ۲۰ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

سیب صادراتی شش برابر ارزان‌تر از بازار داخلی

۲۸ شهریور, ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۹

سیب صادراتی شش برابر ارزان‌تر از بازار داخلی

اقتصادتهران: صادرات سیب در پنج ماهه امسال در حالی بیش از ۴۲۳ درصد نسبت به سال گذشته کمتر شده که قیمت آن نسبت به بازار داخلی حدود شش برابر نیز ارزان‌تر و کیلویی ۸۸۶ تومان به مشتریان خارجی فروخته می‌شود.

به گزارش ایسنا، صادرات سیب در پنج ماهه نخست امسال به ۳۰ هزار و ۹۳۹ تن و ۵۵۵ کیلوگرم به ارزش هشت میلیون و ۴۳۶ هزار و ۹۶۴ دلار رسیده است که ۴۲۳.۷۷ درصد از نظر وزنی کمتر از میزان صادرات بیش از ۱۶۲ هزار تنی پنج ماهه سال گذشته است.

عنایت الله بیابانی – قائم مقام خانه کشاورز- درباره چرایی کاهش صادرات سیب اظهار کرد: سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های وزارت جهاد کشاورزی برای توسعه صادرات محصولات ماننده سیب که جزو محصولات صادراتی به شمار می روند تقریبا به دست فراموشی سپرده شده و به دلیل وجود اختلاف نظرها بین وزارتخانه های جهاد کشاورزی و صنعت معدن تجارت بر سر تصدی گری بازار داخلی و خارجی به نظر می‌رسد امسال مانند سال های گذشته جدیت در این زمینه وجود نداشت.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها