اقتصاد تهران
شماره خبر : 235267
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۱۸
اقتصاد تهران

سود سهام عدالت به موقع واریز می‌شود

اقتصادتهران: رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با اعلام اینکه سود سهام عدالت سر موعد مقرر به حساب سهامداران واریز خواهد شد، گفت: بیش از ۹۵ درصد سود سهام عدالت از شرکت‌ها دریافت شده و شرکت‌هایی که این سود را پرداخت نکردند به مراجع قانونی معرفی و از این طریق آن را پیگیری خواهیم کرد.

به گزارش ایرنا، «مجید عشقی» امروز در حاشیه رونمایی از تابلو معاملات قراردادهای آتی نفتا و متانول در بورس انرژی ایران در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: معاملات آتی کالاها در بورس‌های کالایی باعث می‌شود تا ضمن پیش‌بینی نوسان قیمت کالاها، کسانی که در این بازار به عنوان مصرف کننده، فروشنده یا سرمایه گذار فعالیت می‌کنند، بتوانند زمینه ریسک‌های ناشی از نوسانات قیمت را کنترل کنند.

وی اظهار داشت: آغاز معاملات آتی بر روی حامل‌های انرژی جزو اتفاق مثبت است و به دنبال این هستیم تا بتوانیم آن را برای محصولات اصلی انرژی که در کشور مصرف یا صادر می‌شوند، استفاده کنیم اما زمان اجرایی شدن آن قابل پیش‌بینی نیست.

عشقی ادامه داد: میزان استقبال بازیگران بازار برای استفاده از این ابزارها در کالاهای جدید و اصلی مهم است که البته این موضوع هم بستگی به میزان استفاده ذی النفعان از این ابزار دارد.

پرداخت سود سهام عدالت سر موعد مقرر

رییس سازمان بورس درباره زمان پرداخت سود سهام عدالت، گفت: اکنون بیش از ۹۵ درصد از سود سهام از شرکت‌ها دریافت شده و سود سهام عدالت سر موعد مقرر به سهامداران پرداخت می‌شود.

وی گفت: چند شرکت داریم که به دلیل عدم وجوه نقدینگی یا افزایش سرمایه‌ای که داشتند، سود را پرداخت نکردند که این عدد در حد سه تا ۴ درصد از کل سود سهام عدالت است.

عشقی با بیان اینکه به دلیل منافعی که برای سهامداران سهام عدالت قائل هستیم، افزایش سرمایه‌ها را برای مشمولان نیز اعمال می‌کنیم، اظهار داشت: شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را پرداخت نکردند، از مراجع قانونی پیگیری می‌کنیم، اما عدد قابل توجهی نیست و منعی برای پرداخت سود سهام عدالت وجود ندارد.