true
اقتصادتهران: معاون سازمان حفاظت محیط زیست اعلام کرد: در حال حاضر سهم تولید گازهای گلخانهای صنعت حمل و نقل دریایی حدود ۳ درصد است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، کارگاه آموزشی توسعه پایدار و حمل و نقل دریایی سبز به مدت سه روز از ۱۷ اردیبهشت لغایت ۱۹ اردیبهشت ماه با حضور پروین فرشچی معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست، رضا محمد علی بیگی استاد برجسته حوزه محیط زیست دریایی و جمعی از کارشناسان محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد.
پروین فرشچی در این کارگاه با بیان اینکه از میان هفده هدف کلان توسعه پایدار (SDGs)، صنعت حمل و نقل دریایی دارای ارتباط موضوعی با ۵ هدف شامل اهداف ۷، ۸، ۹، ۱۳ و ۱۴ است افزود: سازمان بین المللی دریانوردی با همکاری مراکز تخصصی اقدام به تبیین شاخصهای تخصصی جهت افزایش کارایی شناورها، کاهش تولید گازهای گلخانهای بویژه دی اکسید کربن و تدوین ضوابط و مقررات جدید در زمینه ناوبری کرده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر سهم تولید گازهای گلخانهای صنعت حمل و نقل دریایی حدود ۳ درصد می باشد، اظهار داشت: اتحادیه اروپا تصمیم دارد تا سال ۲۰۲۳ میلادی از تردد کشتیهایی که فاقد الزامات اتحادیه اروپا در تولید گازهای گلخانهای و فاقد الزامات مرتبط با افزایش کارایی موتور و دیگر الزامات سختگیرانه محیط زیستی است خود داری کند.
به گفته معاون سازمان حفاظت محیط زیست، عدم توجه به بحث حمل و نقل دریایی سبز می تواند خسارات اجتماعی، اقتصادی و محیط زیستی فراوانی برای کشور به بار آورد.
در این دوره ضمن اشاره به جدیدترین الزامات و مقررات محیط زیستی مرتبط با کاهش آلودگی های ناشی از کشتی ها و ذکر ویژگی های صنعت حمل و نقل دریایی سبز به موضوعات ایجاد مراکز (هابهای) دانش دریانوردی و انتخاب دانشگاه دریانوردی شانگهای بعنوان مرکز آسیا، تشریح شرح وظایف مراکز همکاری های فنی دریایی و کمک هایی که این مراکز می توانند در انتقال فناوری های نوین و دانش فنی به کشور ارایه کنند؛ در این نشست مطرح شد.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=78078
false
true