اقتصاد تهران
شماره خبر : 79030
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۲/۳۰
اقتصاد تهران

“سفری ” مدیرعامل بانک گردشگری شد

اقتصادتهران: “علی اصغر سفری”به سمت مدیر عامل بانک گردشگری منصوب شد.

مراسم معارفه مدیرعامل بانک گردشگری با حضور «مهدی جهانگیری»، رییس گروه مالی گردشگری، اعضای هیئت مدیره و مدیران و کارکنان این بانک در محل ساختمان ستاد مرکزی برگزار و «علی اصغر سفری» به عنوان یک بانکدار باتجربه مدیر عامل بانک گردشگری شد.

مهدی جهانگیری در این مراسم طی سخنانی نوآوری و خلاقیت را الزامات حضور قدرتمند در شرایط رقابتی بانک‌های کشور دانست و گفت: «دغدغه اصلی امروز کشور، اقتصاد و به ویژه اشتغال است و ما فعالان اقتصادی رسالت سنگینی در کاهش آلام مردم از طریق گسترش زمینه اشتغال برای جوانان و حرکت در مسیر مقاوم سازی اقتصاد داریم. »

رییس گروه مالی گردشگری با اشاره به سابقه مدیرعامل جدید در نظام بانکی تاکید کرد: «بانک گردشگری به سبب نام و نشان و رسالت خود، توجه ویژه ای به گسترش صنعت گردشگری در شرایط کاهش فضای ایران هراسی خواهد داشت.» وی ادامه داد: «شناسایی نقاط قوت و ضعف با تکیه بر استانداردهای بین المللی، تقویت جو همدلی و اخلاق سازمانی و همت و تلاش هماهنگ برای رسیدن به اهداف رمز موفقیت بانک در دوره جدید مدیریتی خواهد بود.»