اقتصاد تهران
شماره خبر : 267350
تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۵/۲۴
اقتصاد تهران

سرمایه‌ی بیمه دی به ۲ همت افزایش می‌یابد

اقتصادتهران: هیئت‌مدیره‌ی بیمه دی با افزایش سرمایه‌ی این شرکت از ۵۹۵ میلیارد تومان، به دو هزار میلیارد تومان موافقت کرد.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه دی؛ اعضاء هیئت ‌مدیره‌ی‌ این شرکت در جلسه‌ی اخیر خود با افزایش سرمایه‌ی شرکت طی دو مرحله، به اخذ تصمیم رسید که در مرحله‌ی نخست، سرمایه‌ی شرکت از محل سود انباشته و اندوخته‌های سرمایه‌ای از ۵۹۵ میلیارد تومان به ۹۵۰ میلیارد تومان افزایش می‌یابد. همچنین در مرحله‌ی دوم، سرمایه‌ی بیمه دی از محل آورده‌ی نقدی و مطالبات سود سهام، به دو هزار میلیارد تومان افزایش خواهد یافت.

گفتنی است؛ این افزایش سرمایه پس از اخذ گزارش بازرسی قانونی، اخذ تأییدیه‌های بیمه‌ی مرکزی ج.ا.ا و سازمان بورس و اوراق بهادار و نیز، تشکیل مجمع عمومی فوق‌العاده اجرایی خواهد شد.